Αθλητισμός

Πρόκριση με ανατροπή για Ολυμπιακό Β.

Στις Σέρρες την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου δέχθηκε πρώτος γκολ από τον Πανσερραϊκό, στη συνέχεια κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, να γυρίσει το ματς, όμως ισοφαρίστηκε στο 92’ και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Σήμερα στην Ελευσίνα οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας, σημείωσαν δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αυτή τη φορά να ισοφαριστούν (στο 88’ ο Δημητριάδης σημάδεψε στο δοκάρι) και με 2-1 πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης για τη β’ φάση της διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Μαγούλας, αφού πρώτα δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Δημητριάδη (ο Καρράς πρόλαβε και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ προ του επιθετικού της ομάδας της Μαγούλας μετά από σέντρα του Μπούγια), πέτυχε τελικά το γκολ από τον Στρατομήτρο. Ο Μαρίνου έκανε τη σέντρα σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Στρατομήτρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τον Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του Αστέρα, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας στη νίκη με 2-1 και παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το βολιώτικο συγκρότημα στην πρώτη καλή επιθετική ενέργεια που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν το 51’ όταν ο Ογιαρμπίντε εκτέλεσε φάουλ και ο Παλαιολόγος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μητσέα, γράφοντας το 1-1 για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να πατούν καλύτερα μέσα στο γήπεδο, ανέβασαν την απόδοσή τους και δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκολ. Δημιουργός και πάλι ο Ογιαρμπίντε και εκτελεστής αυτή τη φορά ο Μπακαγιόκο. Ο Ουρουγουανός βρήκε με ωραία πάσα τον Μπακαγιόκο, ο Ιβοριανός επιθετικός πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 1-2 για την ομάδα του.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Δόσης, Κουτσόγιαννος (ΕΠΣ Αθηνών)

Σκόρερ: 45’+2 Στρατομήτρος-51′ Παλαιολόγος, 67′ Μπακαγιόκο

Κίτρινες: Κορνελάτος, Κούκας, Στρατομήτρος, Μαρίνου, Δημητριάδης, Πάλας-Καρράς, Πινδώνης, Παππάς, Ρόκα, Στουρνάρας.

Κόκκινες: 53′ Κούκας (2η κίτρινη)-61′ Πινδώνης (2η κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Στρατομήτρος (85′ Παγώνης), Μπιμπίρης, Κούκας, Ιατρού, Μαρίνου (62′ Οικονομόπουλος), Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Μπούγιας (70 Πάλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα, Στουρνάρας, Καρράς, Γκότοβος (46′ Γόγολος), Παλαιολόγος, Στογιάνοφ (46′ Ογιαρμπίντε), Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς, Μπακαγιόκο, Κόλεφ (70′ Κοτζαθανάσης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το