Photo Gallery, Αθλητισμός

«Πρόκληση το φετινό πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Νίκης Π. Αμανατίδης θεωρεί ότι η Β’ Εθνική κατηγορία θα είναι πολύ ανταγωνιστική

* Η Ε.Ε.Α. χορήγησε πιστοποιητικό στη Νίκη 

Οριστικά με 21 ομάδες θα διεξαχθεί η Β’ Εθνική με τη Νίκη να αρχίζει τις υποχρεώσεις της από τα Ψαχνά όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» φιλοδοξούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα που θα είναι ένας αγωνιστικός μαραθώνιος με 40 παιχνίδια για κάθε ομάδα. Ως πρόκληση για τη Νίκη χαρακτηρίζει τη συμμετοχή της στη φετινή διοργάνωση ο τεχνικός της Περικλής Αμανατίδης. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε χθες στην ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση της Β’ Εθνικής και η Νίκη ξεκινά με εκτός έδρας αγώνα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει στα Ψαχνά τον Ηρακλή, μία ομάδα γνώριμη, αφού την αντιμετώπισε το Σάββατο σε φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό και την κέρδισε άνετα με 4-1. Βέβαια, ένα τεστ προετοιμασίας σε σχέση με έναν επίσημο αγώνα παρουσιάζει πολλές διαφορές και γι’ αυτό ο προπονητής της Νίκης Περικλής Αμανατίδης ζητά από τους παίκτες του να είναι σοβαροί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και στη δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ το χαρακτήρισε ως πρόκληση για την ομάδα του. Αναλυτικά είπε: 

«Η έναρξη του πρωταθλήματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι παίκτες μπαίνουν σε έναν ρυθμό και το πρωτάθλημα αποτελεί έξτρα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι καλό για όλους μας ότι ξεκινά το πρωτάθλημα χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Πρώτη φορά θα υπάρξει ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα με τόσες πολλές αγωνιστικές. Θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αποτελεί πρόκληση για κάθε ομάδα και για τους παίκτες της.

Στεκόμαστε ουδέτερα απέναντι στο πρόγραμμα που μας έβγαλε η κληρωτίδα. Όλοι θα παίξουν με όλους. Δεν το αντιμετωπίζουμε με ένα διαφορετικό σκεπτικό. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα ματς. Ένα ντέρμπι π.χ. στην πράξη μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι πιο εύκολο για εμάς και ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι να μας δυσκολέψει περισσότερο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Έτσι δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία να σκεφτούμε το πρόγραμμα.

Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, τον Ηρακλή Ψαχνών και πιστεύω να μη μας αποπροσανατολίσει το 4-1 του φιλικού παιχνιδιού που δώσαμε με τη συγκεκριμένη ομάδα το περασμένο Σάββατο. Θα παραταχθούμε με σοβαρότητα και σε αυτό το ματς, όπως και σε όλα».

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε χθες πιστοποιητικά συμμετοχής σε επτά ομάδες της Β’ Εθνικής και σε τρεις Γ’ Εθνικής. Ανάμεσά τους και η Νίκη που όμως έχει ακόμη εκκρεμότητα με τη φορολογική και ασφαλιστική της ενημερότητα. Ωστόσο, η Επιτροπή έδωσε διορία τόσο στους «κυανόλευκους» του Βόλου, όσο και σε άλλες ΠΑΕ με το ίδιο πρόβλημα να καταθέσουν τις ενημερότητες μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση

των οργανωμένων

Από τους συνδέσμους φιλάθλων της Νίκης, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Θύρα 3 και Βαμβακουργία Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το μεγάλο ταξίδι στο όνειρο επιτέλους ξεκινάει. Το ιερό μας καθήκον μας καλεί στο Πανθεσσαλικό, στις εθνικές οδούς και στα γήπεδα όλης της χώρας, να τραγουδήσουμε  για το μεγαλείο της περήφανης και αυθεντικής δύναμης της πόλης μας, της Νίκη Βόλου 1924. Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή στα Ψαχνά θα γίνονται δεκτές στα γραφεία των συνδέσμων μας (Μαιάνδρου 14) έως το βράδυ της Παρασκευής. Είμαστε ενωμένοι, είμαστε αδέρφια, είμαστε Νίκη».

Το ερχόμενο Σάββατο

ο Αγιασμός στο Κολέγιο

Τον ετήσιο Αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά θα τελέσει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κολεγίου της Νίκης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Καλούνται όλοι οι αθλητές-αθλήτριες και οι γονείς τους να δώσουν το «παρών».

Η παρουσίαση της

ομάδας μπάσκετ

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδήλωση-συνεστίαση στην οποία θα γίνει η παρουσίαση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου για τη σεζόν 2012-2013, όπου θα βρει την ομάδα της πόλης του Βόλου να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου όπως και όλους τους φίλους του μαγνησιώτικου μπάσκετ, να παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 9.30 μ.μ. στην μουσική ταβέρνα «Κωμειδύλλιο» (Μακρυνίτσης 23 – 28ης Οκτωβρίου).

Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», (οδός Μαιάνδρου 14), καθώς και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ. Η τιμή της κάρτας είναι 20 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210-60320.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το