Photo Gallery, Τοπικά

Προωθείται η αεροπορική σύνδεση του Βόλου με την Κύπρο

Επιστολή του Δημάρχου Βόλου Π. Σκοτινιώτη προς τον Κύπριο Πρέσβη

Την έντονη επιθυμία του Δήμου Βόλου για την ανάπτυξη τουριστικών   σχέσεων της περιοχής με την Κύπρο, προς αμοιβαίο όφελος των δυο πλευρών, μεταφέρει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης με επιστολή του προς τον Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, θέτοντας εκ νέου το ενδιαφέρον για αεροπορική σύνδεση του Βόλου με την Κύπρο.

Η επιστολή απευθύνεται με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθυμίου Φλουρέτζου με θέμα την «παρουσίαση του σχεδίου παροχής κινήτρων προς τις αεροπορικές εταιρείες για προσέκλυση τουριστών από νέους προορισμούς». Ενόψει και της συμμετοχής του Δήμου Βόλου στη Διεθνή Έκθεση της Λευκωσίας, από 27 έως 29 Απριλίου 2012, ο κ. Σκοτινιώτης επαναφέρει την πρόταση για καθιέρωση τακτικών πτήσεων Κυπριακής Αεροπορικής Εταιρείας προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου (VOL), το οποίο καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, όπως επίσης και την καθιέρωση αεροπορικών πτήσεων charter. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι πτήσεις αυτές «θα ενδυναμώσουν τους δεσμούς της περιοχής μας με την Κύπρο και θα συμβάλουν καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη, ένα στόχο τον οποίο συστηματικά προωθεί και η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας που έχει δυναμική παρουσία στην τοπική μας κοινωνία».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Αλήθεια θα επιληφθεί του θέματος της ονομασίας του αεροδρομίου Βόλου,ο Δήμαρχος ή όχι;;;;Και τι έχει κάνει σχετικά με την μη ύπαρξη πινακίδων που να δείχνουν που είναι ο Βόλος,η έκτη πόλη στην Ελλάδα, στον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ τόσο απο Αθήνα όσο και απο Θεσσαλονίκη;;;;;Αλλά και πινακίδες στην είσοδο της πόλης.Μικρά θέματα αλλά ουσιαστικά που δείχνουν αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την πόλη που διοικεί.

Μοιραστείτε το