Photo Gallery, Τοπικά

Προσφέρει κοινωφελή εργασία

Ο 40χρονος επιθυμεί να μετατρέψει σε κοινωφελή εργασία το χρηματικό πρόστιμο της ποινής του στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου

Μπροστά σε μια πρόταση που όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αρνηθούν, αλλά θα εύχονταν τέτοιου είδους περιστατικά να συνέβαιναν συχνότερα, βρέθηκαν χθες τα μέλη της διοίκησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου.

Καταδικασμένος σε φυλάκιση 15 μηνών για χρέη προς το δημόσιο, ένας άνδρας 40 χρόνων πρότεινε να προσφέρει κοινωφελή εργασία. Ο 40χρονος επιθυμεί να μετατρέψει σε κοινωφελή εργασία το χρηματικό πρόστιμο της ποινής του.

Το αντικείμενο εργασίας θα αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των κτιρίων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, όπως επίσης και σε οποιαδήποτε βοηθητική εργασία. Το δικαίωμα παροχής κοινωφελούς εργασίας αφορά περίοδο 15 μηνών.

Ακόμη στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ εγκρίθηκε η διαπιστωτική πράξη που υπέγραψε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ για υπάλληλο της Κοινωφελούς, η οποία κατηγορείται για πειθαρχικό αδίκημα που εκκρεμεί και το οποίο είναι για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, ύψους 5.000 ευρώ. Το περιστατικό αφορά υπάλληλο του πρώην Δήμου Πορταριάς ενώ η υπόθεση χρονολογείται από το 2008.

Τέλος, στη χθεσινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου που πρόκειται να λειτουργήσει μέσα στο Δεκέμβριο με την ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το