Photo Gallery, Αθλητισμός

Προσκήνιο και παρασκήνιο

Σωστή επιλογή

ΤΟΝ 17χρονο Ιάσονα Παπαδημητρίου απέκτησε χθες για την ομάδα U20 ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο πιτσιρικάς του Μαγνησιακού, θεωρείται αυθεντικό ταλέντο και φέτος «έβγαλε μάτια» τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, όσο και με τη Μικτή ομάδα των Νέων με την οποία είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» τον πήραν μέσα από τα χέρια της Ξάνθης που τον διεκδικούσε, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και ο Ατρόμητος.

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως ένας νεαρός Βολιώτης έχει πλέον την ευκαιρία να διαγράψει αξιόλογη καριέρα σε ομάδα της πόλης μας. Αρκεί να συνεχίσει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να δουλέψει σκληρά. Εξυπακούεται βέβαια, πως θα πρέπει να του δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες.

Ο τρίτος Ισπανός στη Σούπερ Λίγκ

Ο Χάβι Γκραθία είναι ο 5ος προπονητής με τον οποίο θα συνεργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας. Πρώτος ήταν ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, ακολούθησαν οι Τζιουζέπε Ματεράτσι, Σάκης Τσιώλης και Μάκης Κατσαβάκης. Ο Γκραθία είναι ο πρώτος Ισπανός προπονητής που θα εργαστεί στον Ολυμπιακό Β. Στους «ερυθρόλευκους» θα βρει πάντως ένα συμπατριώτη του. Πρόκειται για τον Νόε Ακόστα, που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Γκραθία, είναι ο τρίτος μέχρι στιγμής προπονητής που θα δουλέψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Προηγούνται οι Ερνέστο Βαλβέρδε στον «Θρύλο» και Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός πως και οι δυο τους κατέκτησαν από ένα τίτλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Σήμερα τα σπουδαία για τη Νίκη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι η σημερινή μέρα για τη Νίκη, αφού η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για το ιστορικό σωματείο. Εκτός από την Επιτροπή που αναμένεται να συσταθεί η οποία θα δρομολογήσει τις εξελίξεις της  ΠΑΕ, σημαντικό είναι να δούμε και τι πρόκειται να γίνει με τις εκλογές της Ερασιτεχνικής, η οποία χρειάζεται μια εξίσου δυνατή με τη σημερινή διοίκηση (σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσουν ορισμένοι από τους ήδη υπάρχοντες), για να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που ήδη γίνεται στο σωματείο. Σήμερα λοιπόν τα σπουδαία για τη Νίκη.

Δικαιώθηκε για την επιλογή του

ΜΕΧΡΙ πέρυσι αποτελούσε τη σημαία του Ολυμπιακού Πειραιώς στο πόλο. Όμως, το περασμένο καλοκαίρι, ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου «τα έσπασε» με τους «ερυθρόλευκους» για οικονομικούς λόγους και αναχώρησε για το Βελιγράδι και την Παρτιζάν.

Τελικά, ο 35χρονος πολίστας, μόνο χαμένος δεν βγήκε, από την επιλογή του, αφού γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης τριών τίτλων. Το πρωταθλήματος και του κυπέλλου Σερβίας, μα και του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης

Έτσι, ο Χατζηθεοδώρου, είναι ο ρέκορντμαν τίτλων του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αφού έφτασε τους 30, έχοντας κατακτήσει δύο κύπελλα πρωταθλητριών (το ένα με τον Ολυμπιακό το 2002), ένα σούπερ καπ Ευρώπης, 12 πρωταθλήματα Ελλάδας, έντεκα κύπελλα και δύο σούπερ καπ Ελλάδας, ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο Σερβίας.

Μάλιστα, ο Χατζηθεοδώρου ετοιμάζεται φέτος να φορέσει το σκουφάκι της Χίου, στην οποία μάλλον καταλήγει και ο Βλοντάκης. Οι Χιώτες δείχνουν διάθεση ν’ αλλάξουν φέτος τα δεδομένα στο ελληνικό πόλο.

Πλήρης ανοργανωσιά

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ πρόσφατα το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο με τον Ολυμπιακό Π. να κατακτά τον τίτλο. Κατά τη διάρκεια των απονομών, βραβεύτηκαν οι παίκτες που ξεχώρισαν, καθώς και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Έλα όμως που στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ είχαν ισοβαθμήσει ο Ντόσκας του Ολυμπιακού Π. και ο Μάζης του Πανιωνίου με πέντε γκολ. Οι παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, σκέφτηκαν λοιπόν να κάνουν κλήρωση. Έτσι, αντί να δώσουν από μία πλακέτα σε κάθε παίκτη, «κλήρωσαν» την πρωτιά. Πιο τυχερός ο Μάζης, παρέλαβε την τιμητική διάκριση, ενώ ο Ντόσκας έμεινε με τη …χαρά. Και μη χειρότερα δηλαδή.

Ακούστηκε ο Άντριαν Μπαστία

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ένας από τους δυναμικούς αμυντικούς χαφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Άντριαν Μπαστία, του οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει τρία χρόνια στην ομάδα της Τρίπολης με την οποία έχει κάνει καλά πρωταθλήματα. Διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο και θεωρείται αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν. Λέτε;

Μπασκετικές προσωπικότητες

ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ετοιμάζεται το B.C.Volos για το 3ο Camp μπάσκετ που διοργανώνει από 20-24 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου για παιδιά 6-18 ετών.

Ο πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό Κώστας Τσαρτσαρής, οι Βολιώτες διεθνείς καλαθοσφαιριστές Γιώργος Καλαϊτζής και Γιώργος Λιαδέλης, ο Δημήτρης Μπόγδανος, καθώς και ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς Βαγγέλης Αγγέλου είναι ορισμένοι μόνο από αυτούς που θα επισκεφτούν το καμπ και θα διδάξουν στους μικρούς αθλητές. Χορηγός επικοινωνίας της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, είναι η εφημερίδα «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ».

Πλημμύρισε χαμόγελα

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ χαμόγελα το κολυμβητήριο του Βόλου. Δεκάδες μικρά αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν στους αγώνες κολύμβησης και καταδύσεων Δημοτικών Σχολείων που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, ο Δήμος και η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετείχαν μικροί κολυμβητές απ’ όλα τα διαμερίσματα του Ενιαίου πλέον Δήμου Βόλου.

Μπορεί το Υπουργείο με μια απαράδεκτη απόφαση να ανέστειλε τα σχολικά πρωταθλήματα, όμως ορισμένοι άνθρωποι του αθλητισμού στην περιοχή μας, αρνούνται να την …καταπιούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσφέρουν ευκαιρίες για άθληση και υγιή ανταγωνισμό στους μικρούς μαθητές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το