Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης

Διεθνή ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό, ύψους 1,7 εκ. ευρώ, θα προκηρύξει ο Δήμος Βόλου
Διεθνή ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό, ύψους 1,7 εκ. ευρώ, θα προκηρύξει ο Δήμος Βόλου

 

Διεθνή ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό, ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, θα προκηρύξει ο Δήμος Βόλου, για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης για τις ανάγκες των Νομικών Προσώπων, της ΔΕΥΑΜΒ και των Σχολικών Επιτροπών. Η απόφαση λήφθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και δεν εγκρίθηκε από την ομάδα μειοψηφίας, η οποία είχε αποχωρήσει γιατί ο πρόεδρος κ. Ξηρακιάς, εκ μέρους της πλειοψηφίας, επέλεξε να φέρει προς έγκριση, 21 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Στο μεταξύ, κατεστραμμένα και κλεμένα δοχεία απορριμμάτων και μεταλλικών σταχτοδοχειών, θα αντικατασταθούν στις παραλίες του Βόλου.

Χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενέκρινε την προμήθεια 220 πλαστικών δοχείων απορριμμάτων των 120 λίτρων, καθώς και 220 μεταλλικών σταχτοδοχείων, υλικά που θα τοποθετηθούν στις ακτές του Δήμου ώστε να υπάρχει προετοιμασία για τον επερχόμενο έλεγχο προς ανάδειξη των ακτών με γαλάζια σημαία. Μειοδότες έπειτα από την αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν κρίθηκαν αντίστοιχα ο κ. Δ.Ν. Κουτούπης και ο κ. Αλέξανδρος Τσιανάκας.

Τα αντίστοιχα κόστη των εν λόγω προμηθειών είναι 8.659,20 € και 7.265,61 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Στο μεταξύ, χθες η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την κατάρτιση των όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος εντός του παραλιακού πάρκου της Νέας Αγχιάλου. Η πλειοδοτική προφορά θα αρχίσει από τις 7.200 ευρώ το χρόνο. Το μαγαζί που θα λειτουργήσει ως open bar, διαθέτει και 200 τετραγωνικά μέτρα περιβάλλοντα χώρο. Η μίσθωση θα διαρκέσει έξι χρόνια.

Επίσης αποφασίστηκε η κατάρτιση των όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για εκμίσθωση του ισογείου χώρου διώροφου αστικού ακινήτου ως αποθήκη στην παραλιακή οδό Αγριάς -Σουτραλί. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι τέσσερα χρόνια και η πλειοδοτική προσφορά θα ξεκινήσει από τα 1.850 ευρώ το χρόνο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το