Photo Gallery, Αθλητισμός

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα πόλο εφήβων

 

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο εφήβων (γεννηθέντες το 1996 και νεότεροι) διεξάγεται το Σαββατοκύριακο και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενεί τους αγώνες του 8ου ομίλου. Σε αυτόν μετέχουν οι ομάδες του Ο.Υ.Κ.Β., του ΝΟΒΑ, του Ν.Ο. Λάρισας και του Ν.Ο. Χαλκίδας, ενώ το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα πάρουν οι δύο πρώτοι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Αρχικά οι αγώνες επρόκειτο να ξεκινήσουν από χθες Παρασκευή διότι θα λάμβανε μέρος και ο Κ.Ο. Καρδίτσας. Ωστόσο, απέσυρε τη συμμετοχή του και γι’ αυτό το πρόγραμμα τροποποιήθηκε με τα παιχνίδια να συμπτύσσονται σε ένα διήμερο. Μάλιστα σήμερα στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ο.Υ.Κ.Β. και τον ΝΟΒΑ που φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Από κει και πέρα ο Ο.Υ.Κ.Β. θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τη Λάρισα και ο ΝΟΒΑ τη Χαλκίδα, ενώ αύριο το πρωί θα είναι η σειρά του Ο.Υ.Κ.Β. να παίξει με τη Χαλκίδα και του ΝΟΒΑ με τη Λάρισα.

Αναμένονται μεγάλες μάχες μέσα στο νερό και οι φίλοι του αθλήματος που θα δώσουν το «παρών» στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά αθλητές που αποτελούν το μέλλον του βολιώτικου πόλο. Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου είναι οι κάτωθι:

Ο.Υ.Κ.Β. (προπονητές Τάσος Μαρινάγης-Γιώργος Ντόνας): Μάνος Πάκος, Μάκης Παπακώστας, Απόστολος Μεταφτσής (τερματοφύλακες), Δημήτρης Τσιανάκας, Άγγελος Μαρτζούχος, Ευάγγελος Τσιμπογιάννης, Αλέξανδρος Κυριαζής, Δημήτρης Χαμίτης, Λεωνίδας Καγιάφας (αμυντικοί), Νίκος Ιωάννου, Ευθύμης Δημητρίου, Κώστας Καραΐσκος, Αναστάσιος Καλιτζαίος, Χρήστος Ξηρός, Κωνσταντίνος Αγιώτης, Νίκος Χατζηαποστόλου, Σπύρος Αλεξίου (περιφερειακοί), Στέργιος Παπαβασιλείου, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Δανιηλίδης, Χρήστος Χατζόπουλος, Σταμάτης Μολοχάδης (φουνταριστοί).

ΝΟΒΑ (προπονητής Σωτήρης Ζουμπουλιάς): Κωνσταντίνος Λάμπης, Θεόδωρος Μπουντούκος (τερματοφύλακες), Θεόφιλος Ζαμάνης, Στέλιος Κουκορίνης, Στέφανος Οικονομίδης (αμυντικοί), Παναγιώτης Κουκορίνης, Παντελής Βαλιάτζας, Αχιλλέας Μπουρέλιας, Λεωνίδας Γιαλίδης, Γιώργος Φυντικίδης, Αριστοτέλης Διαμάντης (περιφερειακοί), Γιώργος Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιάνης (φουνταριστοί).

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των αγώνων του 8ου ομίλου είναι το εξής:

Σάββατο 17/3

12.30 Ο.Υ.Κ.Β.-ΝΟΒΑ

13.30 Ν.Ο. Χαλκίδας-Ν.Ο. Λάρισας

19.30 Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας

20.30 Ν.Ο. Χαλκίδας-ΝΟΒΑ

Κυριακή 18/3

10.00 Ν.Ο. Χαλκίδας-Ο.Υ.Κ.Β.

11.00 ΝΟΒΑ-Ν.Ο. Λάρισας

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το