Photo Gallery, Αθλητισμός

Πρεμιέρα αύριο για Ρήγα στα μπαράζ

 

 

 

Σπουδαίος αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο στάδιο του Βελεστίνου, με τον πρωταθλητή και κυπελλούχο της ΕΠΣΘ Ρήγα Φεραίο να ξεκινά την προσπάθειά του για την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου των μπαράζ θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Καρδίτσας Α.Ε. Λεονταρίου και φυσικά θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, που θα του δώσουν το πλεονέκτημα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Όπως είναι γνωστό από φέτος οι πρωταθλητές των Ενώσεων δεν ανεβαίνουν απ’ ευθείας στη Δ’ Εθνική, αλλά μέσω αγώνων μπαράζ. Η ΕΠΟ συγκρότησε 14 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που θα δώσουν έξι ματς σε 18 ημέρες. Στο τέλος, οι δύο πρώτοι θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

Ο Ρήγας Φεραίος τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με την αυριανή του αντίπαλο, την Α.Ε. Λεονταρίου και τους πρωταθλητές Λάρισας και Πιερίας που είναι αντίστοιχα ο Δωτιέας Αγιάς και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που αύριο θα παίξουν μεταξύ τους στην Αγιά.

Οι Βελεστινιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα καταφέρουν. Βέβαια αναγνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, όπως δήλωσε στη «Θ» και ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης: «Στα μπαράζ μετέχουν πρωταθλήτριες ομάδες και εξ ορισμού το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας κόντρα στο Λεοντάρι θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού και αποφύγουμε περιττά λάθη. Από κει και πέρα, αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σίγουρα θα αυξήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να είμαστε στην πρώτη δυάδα του ομίλου».

Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η τεχνική ηγεσία του Ρήγα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους στρατευμένους Χατζηαθανασίου και Γάρο, καθώς και τους τραυματίες Βογιατζή και Πάσχο. Ως γνωστόν ο Βογιατζής χτύπησε σοβαρά στο ματς πρωταθλήματος με τον Άνθιμο Γαζή και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης, ενώ ο Πάσχος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή του.

Για το αυριανό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι κάτωθι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Βουραζέρης, Γούτσιος, Κλώθος, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Ποτόμι, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τριχόπουλος, Τσιαντής, Χατζής, Γουτούλης, Μπλέτσας, Ν. Ντόντος.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Απόστολος Αμπάρκιολης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασακούδη και Πέτρο Πάτρα της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γεώργιος Παπαμίχος από τη Φθιώτιδα.

 

Πριμ ανόδου

στον Ρήγα από

τον Αχ. Μακρόπουλο

Ο Βελεστινιώτης στην καταγωγή πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος έδειξε για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα της γενέτειράς του. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ, έταξε και γενναίο πριμ σε περίπτωση ανόδου στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα, γνωστοποίησε στους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου ότι το πούλμαν που δώρισε στον Δήμο θα μπορεί να εξυπηρετεί και την ομάδα για τις μετακινήσεις της τα Σαββατοκύριακα.

Από την πλευρά τους, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές τον ευχαρίστησαν για την προσφορά τους, ενώ οι τελευταίοι υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Σημειώνεται ότι ο κ. Μακρόπουλος θα είναι «παρών» αύριο στο στάδιο του Βελεστίνου και θα παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα του Ρήγα κόντρα στην Α.Ε. Λεονταρίου.

 

Το πρόγραμμα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αυριανής πρεμιέρας στον 6ο όμιλο ανόδου είναι το εξής:

Στάδιο Βελεστίνου, 17.00, Ρήγας-Α.Ε. Λεονταρίου

Γηπ. Αγιάς, 17.00, Δωτιέας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το