Αθλητισμός

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Σκούφαλη

 

Σ25 Φ2 ΔΙΣΤ

Τον Μανώλη Σκούφαλη για τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα στερηθεί η Νίκη, αφού χθες του επιβλήθηκε ποινή για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τη Λάρισα. Το παρήγορο είναι ότι ο αρχηγός των «κυανολεύκων» θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Τελικά ο Μανώλης Σκούφαλης δεν γλίτωσε την «καμπάνα» από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League/Football League 2. Χθες η αρμόδια αρχή ανακοίνωσε τις αποφάσεις της και μια απ’ αυτές ήταν η τιμωρία στον αρχηγό της Νίκης με δύο αγωνιστικές.

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε ότι ο έμπειρος εξτρέμ συμπεριφέρθηκε απρεπώς κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από τον αγωνιστικό χώρο μετά το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Κορδολαίμη στο ντέρμπι με τη Λάρισα. Έτσι βάσει του ΚΑΠ ο ποδοσφαιριστής της Νίκης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, τις οποίες θα εκτίσει άμεσα.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του αρχηγού στα παιχνίδια με την Επανομή στο Πανθεσσαλικό και με τα Γιαννιτσά εκτός έδρας. Σίγουρα το ότι η Νίκη χάνει ένα βασικό στέλεχος σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δεν είναι ευχάριστο. Ωστόσο θεωρείται παρήγορο ότι ο Σκούφαλης θα εκτίσει την ποινή του πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο οποίο θα δώσει κανονικά το «παρών».

Στο μεταξύ παρά τη σπουδαία επιτυχία της Νίκης στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού ο Μανώλης Σκούφαλης δείχνει ότι παραμένει προσγειωμένος για τη συνέχεια της περιόδου. Ο αρχηγός της βολιώτικης ομάδας επισήμανε ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που κοιτάζει εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι.

«Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι κόντρα στον Πανσερραϊκό, πιστεύω πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Χάσαμε και οι δύο ομάδες ευκαιρίες αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε εμείς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο Μανώλης Σκούφαλης δεν μπορούσε να μη σχολιάσει και την ιδιαιτερότητα που είχε η συνάντηση με τον Πανσερραϊκό, αφού διεξήχθη υπό τη σκιά του θανάτου του Πέτρου Θεοδωρίδη. «Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν ιδιαίτερο. Θέλω εκ μέρους των συμπαικτών μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Πανσερραϊκού, για το χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη, ενός ανθρώπου ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε έμπειρος ποδοσφαιριστής.

 

Ο Βουράνης διαιτητής

στο Νίκη-Επανομή

Το παιχνίδι της Νίκης με την Επανομή ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Βουράνης από την ΕΠΣ Λέσβου, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Γκαβέρα και Ανδρέα Μεϊντάνα από την ΕΠΣ Αθηνών. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο κ. Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το