Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στο 4° Argo Film Festival

4° Argo Film Festival

Το 4° Argo Film Festival άνοιξε την αυλαία του με την προβολή ταινιών συμμετοχών, καθώς επίσης και την πρεμιέρα της ταινίας «EL TORO».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς πλήθος κινηματογραφιστών και κινηματογραφόφιλων τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό στο Cine «Αχίλλειον» (Ιάσονος με Κουμουνδούρου).

Σε όλες τις προβολές Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ EΛΕΥΘΕΡΗ, εκτός από τη μεγάλη πρεμιέρα με το κόκκινο χαλί, η οποία θα λειτουργήσει με προσκλήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει τα εξής:

Πέμπτη 29/8

19:00 – 21:00: Προβολή Υποψήφιων Συμμετοχών

21:30 – 23:00: Προβολή ταινίας «Χωρίς σύνορα». Ελληνοαμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Νίκου Γκαϊτατζή, με τους: Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Βερόνικα Βασιλακοπούλου, Δωροθέα Μερκούρη, Σπύρο Παπαδόπουλο, Απόστολο Γκλέτσο.

Υπόθεση: Ο Θανάσης, ένας καλοκάγαθος πλανόδιος πωλητής, έχει υπό την προστασία του τη μικρή Μελίσα ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της Μίλλα, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Όλα θα ανατραπούν στη ζωή τους, όταν η Μίλλα επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνδρα της, για να πάρει την κόρη της στην Αμερική. Η Μελίσα πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της, ενώ ο Θανάσης είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του. Με την προτροπή ενός φίλου του και την συμπαράσταση των γειτόνων του, ο Θανάσης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει για μια ακόμη φορά την Μελίσα. Στην προσπάθεια του αυτή θα τον βοηθήσει ένας στενός του συγγενής, σε ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε όταν έφευγε από την Ελλάδα.

Παρασκευή 30/8

Θα πραγματοποιηθεί επίσης ειδική τιμητική προβολή για το τιμώμενο πρόσωπο της φετινής χρονιάς Γιάννη Βόγλη (παρουσία του ιδίου).

18:00 – 19:30: Προβολή Υποψήφιων Συμμετοχών

20:00 – 22:00: Τιμητική Προβολή

23:00 – 02:00: Valis Resort Pool Party

02:00 – 07.00: Enzo Prenium Bar Party

Σάββατο 31/8

Στη Μεγάλη Πρεμιέρα θα προβληθούν οι Καλύτερες Συμμετοχές, από τις οποίες μόνον οι τρεις (3) θα διεκδικήσουν τα Argo Film Festival Coolest Film Awards. Θα ακολουθήσει η τελετή απονομής του Vollywood Lifetime Achievement Award και του Vollywood Star στο τιμώμενο πρόσωπο, κ. Γιάννη Βόγλη.

20:00 – 23:00: Μεγάλη Πρεμιέρα με Κόκκινο Χαλί

23:00 – 01:00: Pleasures Cocktail Party

01:00 – 05.00: After Party στο «Mystique» του ξενοδοχείου «Valis».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το