Αθλητισμός

Πλήγμα με Μπουσινάκη

Λεζάντα: Φάση από τον αγώνα Νίκης-Ναυπακτιακού με πρωταγωνιστή τον Βλάχο

Λόγω τραυματισμού χάνει τον αυριανό αγώνα της Νίκης με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα

Μπορεί η Νίκη να κέρδισε 1-0 τον Ναυπακτιακό και να πλησίασε στις θέσεις της ανόδου, αλλά παράλληλα έχασε τον Περικλή Μπουσινάκη. Ο Βολιώτης μέσος τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής και δεν αγωνιστεί αύριο εναντίον του Εθνικού στη Φιλιππιάδα.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε ο αγώνας της Νίκης με τον Ναυπακτιακό. Το ευχάριστο ήταν ότι οι «κυανόλευκοι» πήραν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» κερδίζοντας με 1-0 τον Ναυπακτιακό, αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Περικλή Μπουσινάκη.

Ο 25χρονος χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ματς και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε. Πιο συγκεκριμένα υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και χάνει το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Μπουσινάκης, πάντως, έβαλε τη σφραγίδα του στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό. Χάρη σ’ ένα δικό του εκπληκτικό τέρμα στο 7’ η βολιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη με 1-0 και πλησίασε κοντά στη δεύτερη θέση που απέχει δύο βαθμούς.

Ο Βέλικο Ντόβενταν επέλεξε σύστημα 4-3-3 κάνοντας την έκπληξη, καθώς στο κέντρο για αντικαταστάτες των Πετρά και Τσάγγαρη επέλεξε τους Βλαχοκυριάκο και Βλάχο. Ειδικότερα ο δεύτερος είχε πολύ καλή απόδοση και σίγουρα μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα.

Στην επανάληψη ο Σέρβος τεχνικός έκανε δύο αλλαγές, από τις οποίες η μία αναγκαστική. Ο τραυματίας Μπουσινάκης παραχώρησε τη θέση του στον Όλιβερ ο οποίος τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ντάνισιτς να περνά στα δεξιά. Ταυτόχρονα στο ματς μπήκε και ο Καρακώστας αντί του Βλαχοκυριάκου προκειμένου να γίνει πιο γρήγορη η ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» διέθεταν πολύ πάθος, πράγμα που φαινόταν σ’ όλες τις προσωπικές «μονομαχίες» και έχοντας τη συμπαράσταση ενός φανταστικού κόσμου έφτασαν δίκαια στην επιτυχία. Βέβαια στα τελευταία λεπτά παρουσιάστηκαν αγχωμένοι, γεγονός που επηρέασε την απόδοσή τους. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα και πανηγύρισαν ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη λήξη του αγώνα ο Στράτος Γιδόπουλος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους. Βέβαια τον μεγαλομέτοχο τον απασχολούν κι άλλα θέματα, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να καταβληθεί μια ακόμη δόση για παλιότερα χρέη, προκειμένου η ομάδα να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ενάντια στη Ζάκυνθο. Πάντως το κλίμα στη Νίκη είναι εξαιρετικό αυτή τη στιγμή και όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου.

ΝΙΚΗ: Μπαϊμάκης, Στουρνάρας, Τσερκέζος, Μακράκης, Μαϊστρέλλης, Νάστος, Βλαχοκυριάκος (46’ Καρακώστας), Βλάχος, Μπουσινάκης (46’ λ.τρ. Όλιβερ), Κυπτίου (63’ Ναβαρέτε), Ντάνισιτς.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Σταματέλος, Τερόλι, Παπαχρήστος (23’ Φλέγκας)

(81’ Κοντοχρήστος), Τρίγκας, Κώτσου, Χρ. Στάμος, Μαχαιρούδης, Καραγιάννης, Γλωσσόπουλος, Παπαποστόλου, Γαβρίνας (69’ Ν. Στάμος).

Νάστος: Όλοι κοντά

στον Γιδόπουλο

Μετά την επιτυχία της Νίκης επί του Ναυπακτιακού ο Ανέστης Νάστος έστειλε μήνυμα ενότητας, ζητώντας από τους βολιώτες παράγοντες και τους φιλάθλους να στηρίξουν τον Στράτο Γιδόπουλο.

Μιλώντας εκ μέρους των παικτών της Νίκης ο 21χρονος μέσος τόνισε: «Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να πω τα εξής: Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Γιδόπουλο. Θα θέλαμε κι αυτοί που συμπληρώνουν τη διοίκηση ή βρίσκονται κοντά στην ομάδα να τον στηρίξουν. Οφείλουμε να είμαστε μια γροθιά, γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να ανέβει κατηγορία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει την προσπάθεια του κ. Γιδόπουλου, αλλά το ίδιο και κάποιοι άλλοι άνθρωποι, ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής ο Ανέστης Νάστος υπογράμμισε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη, τη ζητήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως την κατακτήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Εμείς όμως δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να παλέψουμε σε όλα για να τα κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Τον ευχαριστούμε και τον έχουμε ανάγκη».

Για λογαριασμό των παικτών του Ναυπακτιακού μίλησε ένας παλιός γνώριμος, ο Χρήστος Στάμος, που έχει αγωνιστεί στη Νίκη για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει. Μεταξύ άλλων ο υψηλόσωμος αμυντικός υποστήριξε ότι «ως ποδοσφαιριστής παλιότερα στη Νίκη δεν ήμουν τυχερός να δω τόσο κόσμο στο γήπεδο. Χάρηκα ιδιαίτερα γιατί αυτός είναι ο κόσμος που πρέπει να έχει η Νίκη. Με αυτούς τους φιλάθλους δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Θα πάει μπροστά. Δεν αξίζει σε ομάδες της Αθήνας με 30 άτομα στο γήπεδο να βρίσκονται στη Β’ Εθνική κι όχι η Νίκη».

Στις 28/3 η συνέλευση

της Ερασιτεχνικής Νίκης

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 28 Μαρτίου στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 7.μ.μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1) Ενημέρωση της πορείας του συλλόγου και όλων των τμημάτων του. 2) Προετοιμασία για την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Μαΐου. 3) Ελεύθερη συζήτηση σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και τις προοπτικές του.

Καλούνται τα μέλη, φίλαθλοι και γονείς να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται για όσους θέλουν να τακτοποιηθούν οικονομικά, πως η ελάχιστη συνδρομή είναι 2 ευρώ το μήνα, ενώ η εγγραφή νέων μελών είναι 10 ευρώ. Για εγγραφές νέων μελών και για τακτοποίηση συνδρομών οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 καθημερινά τις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210 60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το