Αθλητισμός

Πιστεύουν στην άνοδο

Στη Νίκη η ψυχολογία όλων έχει ανέβει μετά το «τρίποντο» στο ματς με τη Ζάκυνθο


Ικανοποίηση επικρατεί στη Νίκη για την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και φυσικά με την κατάκτηση των τριών βαθμών που κρατά «ζωντανή» την ομάδα στο κυνήγι της ανόδου. Φυσικά η προσοχή όλων στρέφεται στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Φωκικό, που θα είναι και το δεύτερο συνεχόμενο στο «Παντελής Μαγουλάς». Φιλική ήττα με 1-0 από τον Πύρασο γνώρισαν χθες οι «ρεζέρβες» της Νίκης.

Μπορεί αρχικά να έκανε μόνη δύσκολο το έργο της δεχόμενη γκολ από τη Ζάκυνθο στο προχθεσινό ματς, αλλά στη συνέχεια η Νίκη έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και «φόρτωσε» τους νησιώτες με τρία τέρματα σε διάστημα μικρότερο της μισής ώρας. Έτσι οι «κυανόλευκοι» εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα προλάβουν το …τρένο των πλέι οφ (η απ’ ευθείας φαντάζει τρομερά δύσκολη) και αν μάλιστα κερδίσουν και τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη στο «Παντελής Μαγουλάς» θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους.

Το παιχνίδι αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να το χαρακτηρίσουμε ως αγώνα «ζωής ή θανάτου» για τη Νίκη. Μάλιστα ήδη στις τάξεις του κόσμου της επικρατεί κινητοποίηση και  όλοι περιμένουν ανάλογη εμφάνιση του β’ μέρους με τη Ζάκυνθο για να κατακτηθεί μία ακόμη σημαντική νίκη.

Το θετικό είναι πως και οι παίκτες δείχνουν πλέον να πιστεύουν στην άνοδο. Η ψυχολογία τους έχει ανέβει, ενώ σε αυτό φρόντισε και η διοίκηση μια και χθες έγιναν πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ άπαντες θα εξοφληθούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ημέρα του αγώνα με τον Φωκικό.

Φιλική ήττα

από Πύρασο

Ο τεχνικός Βέλικο Ντόβενταν θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τις «ρεζέρβες» της Νίκης και γι’ αυτό χθες δόθηκε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Αγχίαλο με αντίπαλο τον Πύρασο. Σε αυτό χρησιμοποιήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν την Τετάρτη, αλλά ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που επιβαρύνθηκε και από τη βροχόπτωση έκανε τους παίκτες και των δύο ομάδων επιφυλακτικούς. Έτσι το ματς δεν προσφέρθηκε για συμπεράσματα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πύρασος κέρδισε 1-0 με γκολ του Πετρίδη με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπασδάνη, που όμως ακυρώθηκε από τον Κώστα Γρηγοριάδη που εκτέλεσε χρέη διαιτητή. Για τη Νίκη καλύτερη στιγμή ήταν ένα σουτ του Κιπτίου στο β’ μέρος, που δεν βρήκε στόχο.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Στούκας, Κόκκας, Τανάγιας, Γκάγκας, Κοντοβάς, Ζαρίφης, Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Κωνσταντάκος, Νούσιας, Διαμάντης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσιλίγκος, Αναστασίου, Αρσένος, Στεφανής, Πετρίδης, Μπασδάνης, Γκικιλασβίλι, Αναγνώστου, Μπούτλας, Κάμπας.

ΝΙΚΗ: Τάσσος, Καλαμιώτης, Σωτρίνης, Χρυσοχοΐδης, Τσικνίδης, Καρακώστας, Βλαχοκυριάκος, Παπαϊωάννου, Βλάχος, Κιπτίου, Μυργιώτης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Μπαϊμάκης, Ζάγκας, Φλάμος και Αργύρης.

Αθωώθηκε η Νίκη

Με απόφασή της η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Football League-Football League 2 απήλλαξε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τον αγώνα της 6ης Φεβρουαρίου  με τη Δόξα Κρανούλας.

Το Σάββατο με

Αμπελώνα

στο μπάσκετ

Μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ο προγραμματισμένος για την Κυριακή αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στη Νίκη και τον Αμπελώνα θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Το συγκεκριμένο είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τη Νίκη που αν πάρει το ροζ φύλλο

θα «πιάσει» τους αντιπάλους της στην κορυφή της Γ’ Εθνικής, ενώ αν η νίκη της είναι πάνω από τρεις πόντους θα υπερτερεί και σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.

Η ΠΑΕ Νίκη και η Ερασιτεχνική εξέδωσαν ανακοινώσεις όπου καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» για να ενισχύσει τους «κυανόλευκους» καλαθοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, χθες υπέβαλε την παραίτησή του από το προπονητικό τιμ της Νίκης ο Απόστολος Καραμανώλης για προσωπικούς λόγους.

Κάλεσμα των

Blue Angels

Οι Blue Angels εξέδωσαν την ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και παρέδωσε μαθήματα κερκίδας για άλλη μια φορά «σκοράροντας» και τα τρία  γκολ κόντρα στη Ζάκυνθο. Το επόμενο ραντεβού μας στα γήπεδα είναι το Σάββατο και την Κυριακή σε δύο μεγάλα παιχνίδια του βόλεϊ και του μπάσκετ. Θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου να βρίσκεται το Σάββατο στης 18.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για τον αγώνα μπάσκετ με τον Αμπελώνα. Επίσης την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τα κορίτσια μας στο βόλεϊ αντιμετωπίζουν την Ελασσόνα και θα είμαστε και εκεί να τα στηρίξουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το