Κατηγορίες: Αθλητισμός

Παραχωρείται το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό

Με απευθείας ανάθεση θα παραχωρηθεί το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς για λόγους, που ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαβίδης δεν μπορεί να εξηγήσει, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν εμφανίστηκε στις δύο δημοπρασίες, που διενεργήθηκαν, για την εκμίσθωση του χώρου.

Ο κ. Μαβίδης δήλωσε χθες ότι με νέα διαπραγμάτευση, το ετήσιο μίσθωμα θα καθοριστεί στα 25.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, παραχωρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων στα αθλητικά σωματεία της περιοχής, αποφασίζει σήμερα σε συνεδρίασή του το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Βόλου. Τα σωματεία έχουν ζητήσει πολύχρονες παραχωρήσεις, ωστόσο οι χώροι θα δοθούν για ένα χρόνο. Την τελική ωστόσο απόφαση θα λάβει το δημοτικό συμβούλιο, όπου θα παραπεμφθεί το θέμα, σύμφωνα με την υπηρεσιακή εισήγηση. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα καθορίσει εάν θα ζητηθούν και μισθώματα.

Στη Διεύθυνση Αθλητισμού κατατέθηκαν εγγράφως αιτήματα αθλητικών σωματείων της πόλης, για παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, πέραν του χρονικού διαστήματος μιας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Α.Σ. «ΙΩΛΚΟΣ» ενδιαφέρεται για το γήπεδο ποδοσφαίρου στη θέση «Ανωμαλιά» για επ΄ αόριστον παραχώρηση και για το γήπεδο ποδοσφαίρου στη θέση «Πλάι» για μία 5ετία αναλαμβάνοντας εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ζητεί τα γήπεδα ποδοσφαίρου της ΕΤΒΑ για το χρονικό διάστημα 10 ετών, αναλαμβάνοντας επίσης εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση δηλώνεται επί σειρά ετών ως έδρα από το αθλητικό σωματείο ΠΑΟΒ ΠΗΛΕΥΣ, το οποίο έχει αναλάβει και τη συντήρηση. Το σωματείο με επιστολή του ενημέρωσε ότι πλέον συνεργάζεται με την ομάδα ποδοσφαίρου Πανιωνίου Ν. Ιωνίας. Θα δηλώνουν από κοινού την εγκατάσταση ως έδρα και θα αναλάβουν επίσης από κοινού τα έξοδα συντήρησης.

Οι «ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ» ενδιαφέρονται για το γήπεδο ποδοσφαίρου και το χώρο ενός αποδυτηρίου στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» για τρία έτη, αναλαμβάνοντας τη συντήρησή του.

Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ ενδιαφέρεται επίσης για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» για 10 έτη αναλαμβάνοντας την καθαριότητα, συντήρηση των γηπέδων και εργασίες ανακατασκευής.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Χάρης Δούκας είναι έτοιμος να κάνει το άλμα και τη διαφορά για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη

Του Γιάννη Αναστασίου*   Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα της εσωκομματικής του εκλογικής διαδικασίας, οφείλει να πρωταγωνιστήσει…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Αιμοδοσία

Μια ακόμη αιμοδοσία έγινε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Βελεστίνο. Οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Καραμπερόπουλου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα προσκαλούν στην παρουσίαση του πρόσφατου…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Τα βλέμματα στο Βελεστίνο για τον αυριανό αγώνα Ρήγας-Σαρακηνός

Στο Βελεστίνο διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 4 μ.μ. το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α’…

28 Σεπτεμβρίου 2024

«Αζήτητοι» στις προβολές του CineDoc Βόλου

Για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής περιόδου 2024-2025 το CineDoc Βόλου παρουσιάζει το καινούριο και βραβευμένο…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Με άλλο αέρα ο Βόλος υποδέχεται την Καλλιθέα στο ντεμπούτο Πουρσαϊτίδη

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 5 το…

28 Σεπτεμβρίου 2024