Photo Gallery, Τοπικά

Παρανάλωμα του πυρός δύο ΙΧ στη Νέα Ιωνία

 

 

 

 

Η φωτιά επεκτάθηκε από βενζίνη δικύκλου που προσπάθησαν να αφαιρέσουν

 

 

 

 

 

Παρανάλωμα του πυρός παρ’ ολίγον να γίνει πολυκατοικία στη Ν. Ιωνία χθες τα ξημερώματα, όταν δύο κλέφτες, που προσπάθησαν να αφαιρέσουν βενζίνη από σταθμευμένο επί της πιλοτής του κτιρίου δίκυκλο, έβαλαν φωτιά στη βενζίνη του.

 

 

Έντρομοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και βγήκαν έξω, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε τελικά μεγάλες ζημιές τόσο στο δίκυκλο όσο και σε δύο διπλανά σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε πολυκατοικία επί της οδού Ισιδώρου 75 με Κυρίλλου. Δύο κλέφτες, που σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, πήγαν στην πιλοτή της εν λόγω πολυκατοικίας, προκειμένου να κλέψουν βενζίνη από ένα παλιό δίκυκλο. Οι δύο κλέφτες άναψαν φωτιά με έναν αναπτήρα, έτσι ώστε να βλέπουν στο σκοτάδι και να κάνουν την κλοπή. Δεν πρόσεξαν όμως και η βενζίνη από το δίκυκλο, ανεφλέγη. Τρομοκρατημένοι έφυγαν, αφήνοντας την φωτιά να επεκταθεί στο δίκυκλο, που κατεστράφη, καθώς και σε δύο διπλανά σταθμευμένα οχήματα που υπέστησαν ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ. Έντρομοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και κατέβηκαν στην πιλοτή, για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με πέντε άνδρες. Η φωτιά σβήστηκε τελικά  πριν επεκταθεί στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων. Επιτόπου έσπευσαν και οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, που κατόρθωσαν να συλλάβουν τους δύο κλέφτες και εμπρηστές, 19 και 20 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

 

Εξιχνίαση βιασμού

 

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για βιασμό. Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές  ο 31χρονος αλλοδαπός εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο στην οικία της παθούσας, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που διατηρούσε με την παθούσα και το σύζυγό της και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της. Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίσθηκε ο 31χρονος αλλοδαπός και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Σύλληψη για παράνομη

κατοχή όπλων

 

Συνελήφθησαν προχθέςτο βράδυ, στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 28 ετών αντίστοιχα, για παράνομη κατοχή όπλων.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,  στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Ένα αεροβόλο πιστόλι (REPLICA) με πέντε (5) πλαστικά σφαιρίδια στο γεμιστήρα,

– δύο πτυσσόμενα στιλέτα με μήκος λεπίδας 6 εκατοστών το καθένα,

– ένας σουγιάς με μήκος λεπίδας 5 εκατοστών,

– μία σιδερογροθιά,

– ένα ζευγάρι γάντια και

– ένας φακός.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Σύλληψη για λαθρεμπόριο

τσιγάρων

 

 

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, έξι αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας (5 άνδρες και 1 γυναίκα), ηλικίας 31, 27, 27, 26, 34 και 29 αντίστοιχα, για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι έξι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4001 πακέτα τσιγάρων, τα οποία στερούνταν αυτοκόλλητης ταινίας γνησιότητας φόρου κατανάλωσης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2424,72 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 112 λέβα. Ακόμη, κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το