Αθλητισμός

Πανηγυρίζει την άνοδο ο Απόλλων Κροκίου

Έπεσε η αυλαία της Γ’ τοπικής κατηγορίας με τον Απόλλωνα Κροκίου να κατακτά τη 2η θέση και να ανέρχεται στη Β’ ΕΠΣΘ, ύστερα από την επιτυχία του με 3-0 επί του πρωταθλητή Α.Σ. «Δημητριάς», που επίσης ανεβαίνει κατηγορία. Στην 3η θέση περιορίστηκε ο Τοξότης, που έφερε 1-1 με τον Άθλο στον Αλμυρό, ενώ ο Αετός πέτυχε μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη γοήτρου επί της ΑΠΟΒ με 7-1. Ρεπό είχε ο Ηρακλής Α.Θ.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Απόλλων Κρ.-Δημητριάς 3-0

Μονόπλευρο ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Κροκίου με τον Α.Σ. «Δημητριάς» μια και οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα βαθμό για να κατακτήσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη και φυσικά τη δική τους άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Έτσι, ο Απόλλων εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος και έφτασε δίκαια στη νίκη με 3-0. Πάντως, στο 20’ οι άνθρωποί του λαχτάρησαν όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Α. Ταφίλης σημάδεψε το δοκάρι. Από κει και πέρα, είχαμε το 1-0 στο 25’ με μακρινό σουτ του Β. Κωτσού, το 2-0 στο 30’ επίσης με μακρινό σουτ του Αρτέμη Νικηφοράκη, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο παίκτης-προπονητής του Απόλλωνα Θανάσης Παρίσης με πλασέ στο 84’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αν επιδείξουν και δύο δοκάρια με τους Ν. Πετρόπουλο (35’) και Α. Ταφίλη (68’).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βιλανάκης, Δ. Σιαμουρδάνης (60’ λ.τ. Μ. Κωτσός), Αρτ. Νικηφοράκης, Αθ. Σιαμουρδάνης, Γοδενόπουλος, Γεωργίου, Κοντογεωργάκης, Καραγεωργόπουλος (80’ Σιαμέτης), Β. Κωτσός, Παρίσης, Σπανός.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ζαρίφης, Ασημάκης, Μελέτης (55’ Καρακώστας), Φ. Πετρόπουλος, Τσαντόπουλος, Παύλος Μπάφας (70’ Ραφ. Μπάφας), Ζαφειρόπουλος (60’ Κολώνιας), Πάρης Μπάφας, Α. Ταφίλης, Ν. Πετρόπουλος, Τσακίρης.

Άθλος-Τοξότης 1-1

Για να ανέβαινε στη Β’ τοπική ο Τοξότης ήθελε ήττα του Απόλλωνα Κροκίου από τον Α.Σ. «Δημητριάς» και νίκη δική του επί του Άθλου εκτός έδρας. Όμως δεν έγινε τίποτε από τα δύο, αφού και ο αγώνας στον Αλμυρό έληξε ισόπαλος 1-1. Ο Τοξότης προηγήθηκε στο 20’ με σουτ εκτός περιοχής του Γιούργα και ισοφαρίστηκε στο 73’ μετά από σέντρα του Ανδρωνά και πλασέ πάνω στην κίνηση του 14χρονου Μπίνα. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Μπουτίνα (4’), ενώ ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν. Στα αξιοσημείωτα και το ότι το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Θεοδώρου του Άθλου που αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

ΑΘΛΟΣ: Τσέργας, Τσιγκώνης, Καμπουρίδης, Σχουλής, Ανδρωνάς, Ελευθερίου, Κωτούλας, Μπίνας, Μπουτίνας, Θεοδώρου (80’ Μπέκος), Επίσκοπος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Ρηγίνος, Πουρνάρας, Δεληβασίλης, Παπακυρίτσης, Μπουραζάς (20’ λ.τ. Λένα), Σπανομήτρος, Μανώλης, Γιούργας (70’ λ.τ. Παραδάκης), Πελεκούδας, Τσιατσιάνης.

 

ΑΠΟΒ-Αετός 1-7

Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Αετός Κερασιάς που επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΠΟΒ με το ευρύ 7-1. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση και έφτασαν δίκαια σε αυτή τη νίκη γοήτρου.

Για τους νικητές σκόραραν οι Καραδήμος (9’ πεν., 30’), Κατσίκας (16’, 42’, 60’), Παπαστεργίου (74’) και ο 14χρονος Νίκος Ζήσης (90’ πεν.), που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, όπως επίσης οι υπόλοιποι σκόρερ και ο Πατσαρίκας.

Για την ΑΠΟΒ, που οι παίκτες της είχαν το μυαλό στις …διακοπές, είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Παπαδόπουλος (37’). Από το 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Πετσιμέρη.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μικρού αθλητή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου Νίκου Τσιλοπάνου.

ΑΠΟΒ: Γουμενόπουλος, Δαγκούλης, Πετσιμέρης, Πέργαντος, Γκαζούνης, Τσολάκος, Κόκλας, Ζένγκο, Τσούμος, Λαρίσης, Παπαδόπουλος.

ΑΕΤΟΣ: Γεωργάκος, Πατσαρίκας, Παπαστεργίου, Κορδελάς, Τσινίδης, Κακαλές, Ν. Ζήσης, Βαζούκης, Καραδήμος, Κατσίκας, Βλαχάβας.

 

 

Η βαθμολογία

(τελική)

1. Α.Σ. Δημητριάς 65-36 48

2. Απόλλων Κρ. 62-41 46

3. Τοξότης 39-29 41

4. Άθλος 45-36 34

5. Αετός 43-60 24

6. ΑΠΟΒ 40-42 23

7. Ηρακλής Α.Θ. 20-69 9

* Ο Ηρακλής Α.Θ. έχει  -6 βαθμούς, ενώ οι ΑΠΟΒ και Αετός -2.   

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το