Κατηγορίες: Αθλητισμός

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται σήμερα τον Άρη στο ΕΑΚ για το Κύπελλο

Πανέτοιμος για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 18.00 την ομάδα της Θεσσαλονίκης (OTE Sports), για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης ,στον επαναληπτικό της 31ης Οκτωβρίου στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άρης μπορεί να έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο, δεν παύει να είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία χρειάζεται προσοχή, καθώς είναι ικανή να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα γι’ αυτό το ματς και αισιοδοξεί πως μπορεί να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, με τη βοήθεια των φιλάθλων της, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ.

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει άποψη για τον Άρη, τόσο από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός με τους «κίτρινους» πρόσφατα στο Πανθεσσαλικό, ενώ «κατασκόπευσε» από την τηλεόραση την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με την Ξάνθη.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα ζητήσει από τους παίκτες του να πιέσουν ψηλά τους παίκτες του Άρη, να μην τους επιτρέψουν να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση, περιορίζοντας παράλληλα τα λάθη. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, το οποίο θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές και θα διώξει το άγχος από τα πόδια τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να αλλάξουν το σύστημα παιχνιδιού τους και θα αγωνιστούν με 4-2-3-1. Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Θοδωρής Γκίτκος, ενώ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα καλύψει ο Σταμάτης Καρράς. Ο Παναγιώτης Κατσιαρός θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Χρήστος Μελίσσης και Δημήτρης Αρβανίτης. Στη μεσαία γραμμή οι Στάθης Ρόκας και Εγκούτου Ολίσε θα αποτελέσουν τους δύο αμυντικούς χαφ, ενώ ο Κώστας Καπετάνος θα αγωνιστεί ως επιθετικός χαφ. Στις δύο πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μάριο Μπρέσκα (δεξιά) και ένας εκ των Νόε Ακόστα, Γιανίκ Γενγκά (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μάριο Γκούρμα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν επίσης και οι Σταυράκης, Κατσίκης, Γιαλούσης, Κωστούλας, Πινδώνης, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Κόμνος, Παπανικόλας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πόνσε, Γεωργίου και οι Ζέρης, Ντινόπουλος, Μπόρας, Κολημήτρας, Μπουένγκο και Κεσίδης

 

Χωρίς Τάτο ο Άρης

Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους «κίτρινους» να θέλουν να σπάσουν το… ρόδι, καθώς δεν έχουν σημειώσει ακόμη νίκη στις επίσημες φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Τάτος, καθώς ο διεθνής μέσος των «κίτρινων» ανέβασε πυρετό χθες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στην προπόνηση και να μην υπολογίζεται από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς για την πρώτη «μάχη» του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Παπαδόπουλος Ρένια και Αντωνιάδης, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νταβίντ Αγκάνθο (εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών από πέρυσι). Κανονικά παρόντες είναι και οι Πουλίδο και Αγγελούδης που υπέφεραν από μικροπροβλήματα από το ματς με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατίθενται σήμερα Πέμπτη από το πρωί (9.00 π.μ.) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου. Oι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρες 2,3 και 5: 10 ευρώ. Θύρα 4 (για τις θέσεις Silver VIP): 20 ευρώ.

 

Αγορά εισιτηρίων

διαρκείας με δόσεις

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα  και κατανοώντας την οικονομική κρίση, ανακοίνωσε πως μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας σε άτοκες δόσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας καλά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και αφουγκράζονταν τις ανάγκες μερίδας φιλάθλων της, αποφάσισε όπως διαθέτει από σήμερα και έως τις 12 Οκτωβρίου 2013 εισιτήρια διαρκείας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η αγορά των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η προκαταβολή είναι 25% και οι 3 δόσεις, 25% επί της τιμής τους η καθεμιά, ανά μήνα (δηλαδή τέλος Οκτωβρίου, τέλος Νοεμβρίου και τέλος Δεκεμβρίου). Για παράδειγμα μία κάρτα Special, για τις θύρες 3 και 5, γυναικεία, η οποία στοιχίζει 100 ευρώ, θα πληρωθεί με 25 ευρώ προκαταβολή, 25 ευρώ τέλος Οκτωβρίου, 25 ευρώ τέλος Νοεμβρίου και 25 ευρώ τέλος Δεκεμβρίου.

Οι δόσεις ισχύουν για όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια διαρκείας.

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας θα παραλάβουν αμέσως τις κάρτες τους, αφού είναι έτοιμες.

Τέλος, ο έλεγχος των καρτών διαρκείας, οι κάτοχοι των οποίων εισέρχονται από ξεχωριστή είσοδο σε κάθε θύρα χωρίς να περιμένουν στην ουρά, γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα μέσω των barcode των καρτών.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε για όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Άρη, να διαθέτει στην κυκλοφορία εισιτήρια γυναικεία και παιδικά με γενική είσοδο 5 ευρώ για όλες τις θύρες (πλην της Θύρας 4)».

 

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ

Ώρα: 18.00

 

Ολυμπιακός Β.

1. Γκίτκος

27. Καρράς

14. Κατσιαρός

4. Μελίσσης

5. Αρβανίτης

21. Ρόκας

32. Ολίσε

10. Μπρέσκα

77. Γενγκά

11. Καπετάνος

13. Γκούρμα

Προπονητής:

Γ. Βαζάκας

 

Άρης

13. Διούδης

4. Καραγκούνης

18. Τσουμάνης

86. Έλσνερ

5. Πουλίδο

6. Οικονομόπουλος

8. Τριανταφυλλάκος

7. Σουνάς

26. Ίμπε

93. Καραγιάννης

11. Αγγελούδης

Προπονητής:

Ζ. Μιλίνκοβιτς

 

Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Βοηθοί: Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας), Γουργιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

4ος Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ρασοφορία Μοναχού και Χειροτονία Διακόνου στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος,…

18 Ιανουαρίου 2024

Αργ. Κοπάνας, πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ: “Ο πήχης είναι ήδη ψηλά, μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι” – Πρώτη επίσκεψη στα συνεργεία

Την πρώτη του επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, στα συνεργεία συντήρησης…

18 Ιανουαρίου 2024

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης προσλαμβανομένων

Σήμερα, Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων που…

18 Ιανουαρίου 2024

Διπλό “χτύπημα” με Γαλανόπουλο και Μπέικο έκανε ο Πύρασος

Δύο ακόμη μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε ο Πύρασος που ενισχύεται σημαντικά για το υπόλοιπο της…

18 Ιανουαρίου 2024

Τραγικός θάνατος για 9χρονο – Μπήκε κάτω από το σχολικό να πιάσει τη μπάλα και τον πάτησε η ρόδα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 9χρονος Ελίας Μάρσαλ-Ροντρίγκεζ όταν τον πάτησε το σχολικό λεωφορείο κάτω από…

18 Ιανουαρίου 2024

Μουσουλμάνοι μαθητές ήθελαν να επιβάλουν τη Σαρία στο σχολείο τους με… λιθοβολισμό για τους παραβάτες

Αυστηρούς ισλαμικούς κανόνες ήθελαν να επιβάλουν στο σχολείο τους στο Νόις της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας τέσσερις…

18 Ιανουαρίου 2024