Photo Gallery, Αθλητισμός

Παλιές οφειλές στο προσκήνιο για τη Νίκη

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο Σ. Αλεξανδρής

Οι παλιές οφειλές εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Αυτή τη φορά βγήκε στο προσκήνιο χρέος 3.915 ευρώ προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Στάμο με την ΕΠΟ να απειλεί με τιμωρία τους «κυανόλευκους», που δεν ανησυχούν μια και το ποσό δεν είναι μεγάλο. Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, στη Νίκη στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο Στέλιος Αλεξανδρής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι περισσότεροι φίλοι της Νίκης μάλλον δεν θα θυμούνται τον ποδοσφαιριστή Νίκο Στάμο, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για έξι μήνες την περίοδο 2008-09, όταν τα «ηνία» της ΠΑΕ ήταν στον Στράτο Γιδόπουλο. Ο 26χρονος σήμερα μέσος αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια, αλλά έκανε προσφυγή αφού δεν του καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα του.

Μάλιστα το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε ότι η Νίκη πρέπει να καταβάλει το ποσό των 3.915 ευρώ στον παίκτη, προκειμένου να συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League και να μην της αφαιρεθούν βαθμοί.

Η σχετική απόφαση που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Κατά  την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  αποφάσισε ότι δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλαου Στάμου. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 301/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. «Η Νίκη».

Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 3.915,00 ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 405/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών».

Φυσικά το ύψος του ποσού που καλείται να καταβάλει στον Νίκο Στάμο η Νίκη δεν είναι μεγάλο και το θέμα είναι βέβαιο ότι θα διευθετηθεί εγκαίρως. Ωστόσο, πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση όπου η νυν διοίκηση του Ανδρέα Πάτση καλείται να πληρώσει για …αμαρτίες άλλων. Για χρέη δηλαδή προηγουμένων διοικήσεων

 

Η προετοιμασία

Η προετοιμασία της Νίκης για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή Ψαχνών ουσιαστικά ξεκίνησε χθες με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Το συγκεκριμένο ματς θεωρείται καθοριστικής σημασίας για τη Νίκη που θέλει το «τρίποντο» για να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Football League. Βέβαια η αποστολή των «κυανολεύκων» δεν θα είναι εύκολη μια και καλούνται να κερδίσουν μία ομάδα που αγνοεί την ήττα για 18 σερί αγωνιστικές. Ωστόσο, αν πιάσουν εμφάνιση εφάμιλλη των δυνατοτήτων τους και με δεδομένη και τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων που θα είναι στο πλευρό τους, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το επιθυμητό.

ο ευχάριστο γα τον τεχνικό Στέλιο Μανωλά είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού οι Φλίγκος, Πουρτουλίδης εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο Ριζογιάννης που συμπλήρωσε κάρτες θα εκτίσει τη δική του ποινή του στο ματς με τον Πιερικό.

 

Το διαιτητικό τρίο

του Σαββάτου

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έγιναν γνωστές οι διαιτητικές τριάδες των παιχνιδιών της 22ης αγωνιστικής της Football League. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Νίκης και του Ηρακλή Ψαχνών θα «σφυρίξει» ο κ. Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής της ΕΠΣ Πρέβεζας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πασχάλης της ΕΠΣ Ηπείρου και Χρήστος Δόσκορης της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας της ΕΠΣ Ηπείρου και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Βασίλειος Σταμούλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Στην Εθνική Παίδων

ο Σ. Αλεξανδρής

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 της Νίκης κλήθηκε σε Εθνική ομάδα, κάτι που φυσικά αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι «κυανόλευκοι» στις μικρές ηλικίες.

Έτσι, μετά τους Βασίλη Ζαρίφη και Νίκο Γρηγοριάδη, ήταν η σειρά του Στέλιου Αλεξανδρή να ενταχθεί στην Εθνική Παίδων (Κ16). Συγκεκριμένα, ο 15χρονος μέσος είναι μεταξύ των 22 παικτών που θα λάβουν μέρος σε προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Χαράλαμπου Ζελενίτσα. Αυτές θα διεξαχθούν στο προπονητικό Κέντρο της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 16.30, την Τρίτη 19/2 στις 10.00 και στις 16.30 και την Τετάρτη 20/2 στις 10.00.

Στο μεταξύ, η ομάδα Κ20 της Νίκης προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση που είναι την Κυριακή 17/2. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πιερικό. Η αναμέτρηση ορίστηκε να διεξαχθεί στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης και θα αρχίσει στις 14.00.

 

Εκδηλώσεις

των οργανωμένων

Εκδηλώσεις διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης.

Πιο αναλυτικά αύριο Παρασκευή στις 21.00 στα γραφεία των Blue Angels στην οδό Αναπαύσεως θα τραγουδήσουν ζωντανά οι Magnhtes που θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους στους ήχους της hip hop μουσικής. Τα μέλη των Blue Angels καλούν όλους τους φίλους της Νίκης να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, μία ημέρα πριν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, περνώντας το μήνυμα ότι κάθε αγώνας των «κυανολεύκων» πρέπει να είναι γιορτή.

Επίσης, την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα live» και προσκαλεί τους φίλους της Νίκης να δώσουν το «παρών» και να γλεντήσουν μαζί μέχρι το πρωί. Ώρα προσέλευσης ορίστηκε στις 10.30 το βράδυ, ενώ η τιμή της κάρτας είναι 25 ευρώ.

 

Ερασιτεχνική και

Blue Diamonds

συλλυπούνται

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Κυλεριώτη για τον χαμό της αγαπημένης τους Ευτέρπης.

Επίσης και το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Γυναικών «Blue Diamonds» Νίκης Βόλου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Κώστα Κυλεριώτη και στην οικογένειά του για τον χαμό της μητέρας του Ευτέρπης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το