Photo Gallery, Αθλητισμός

Παιχνίδι γιορτή με ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός Β. δίνει αύριο το τελευταίο φετινό ματς στο Πανθεσσαλικό

 

 

 

Το τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, μπροστά στους Βολιώτες φιλάθλους, δίνει αύριο στις 20.30 ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τη νίκη, ουσιαστικά εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, από τη στιγμή που η «Ένωση» πολύ δύσκολα θα τερματίσει στην πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (θα απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του «μίνι» πρωταθλήματος).

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν την ΑΕΚ πρώτη στα πλέι οφ, καθώς στην περίπτωση αυτή ο Ατρόμητος, ως φιναλίστ του Κυπέλλου, θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, εάν ο Ολυμπιακός τερματίσει τελευταίος στην ειδική κατάταξη.

Το βολιώτικο συγκρότημα νίκησε δύο φορές φέτος την ΑΕΚ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (3-1 στο Βόλο και 4-0 στο ΟΑΚΑ), ενώ ηττήθηκε από την «Ένωση» στην Αθήνα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ με 1-0. Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως αν ηττηθούν από τον Ολυμπιακό, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί. Κι αυτό γιατί, αν ο ΠΑΟΚ νικήσει αύριο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξασφαλίζει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ με νίκη των «πρασίνων» επί του «Δικεφάλου του Βορρά», Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν το προβάδισμα την τελευταία αγωνιστική, παίζοντας εντός έδρας με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη, όπως άλλωστε έκανε και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια των πλέι οφ, με τους «ερυθρόλευκους», πάντως, να βλέπουν το αυριανό ματς ως τελικό. Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην ειδική βαθμολογία με 9 βαθμούς, η ΑΕΚ έχει 8, ο Παναθηναϊκός 7 και ο Ολυμπιακός Βόλου 3 βαθμούς.

Ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ζήτησε να είναι ψύχραιμοι, προσεχτικοί στις κινήσεις τους και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη, όπως συνέβη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν γκολ, τα οποία προήλθαν από στιγμές ολιγωρίας, δίνοντας τη δυνατότητα στις αντίπαλες ομάδες να σκοράρουν εύκολα.

Ο Σερραίος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι, χωρίς τους Ηλία Σολάκη και Χαβιέ Ουμπίντες. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο δεύτερος τραυματίας. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι επιστρέφουν οι Βιθέντε Μόνχε και Στάθης Ρόκας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Ο Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ «παίζεται» αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Ρόκας.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η ομάδα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά.

Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Μάκης Κατσαβάκης στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Γιακούποβιτς θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελέσουν οι Σέλεζι, Τομάς, Σανκαρέ και Ζαραδούκας. Στη μεσαία γραμμή ο Άλβαρεζ και ένας εκ των Μητρόπουλου, Ρόκα θα αποτελέσουν τους δύο αμυντικούς χαφ. Οι Μπρέσκα και Ακόστα θα αγωνιστούν στις δύο πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Μόνχε θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, παίζοντας στην ουσία πίσω από τον Μαρτίν. Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι η «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στη γραμμή κρούσης.

«Να προσκαλέσετε

και τον… Ομπάμα»

Ειρωνική ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε εν όψει του αυριανού παιχνιδιού, ζητώντας να παραστούν στο Πανθεσσαλικό, δύο εισαγγελείς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος, ο ΓΓΑ κ. Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ.

Τεροβίτσας, καθώς και ο Κύρος Βασάρας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον …Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος.
Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.
Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά».

 

Συνεχίζεται

η προπώληση

των εισιτηρίων

με ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, που είναι ο τελευταίος της φετινής σεζόν εντός έδρας. Ο αγώνας θα αποτελέσει γιορτή και για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ όρισε 10 ευρώ το εισιτήριο, γενική είσοδο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Tην Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς και οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν την ομάδα μας, για την εκπληκτική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για τη διεκδίκηση της υψηλότερης δυνατής θέσης στα πλέι οφ.

Ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την  Κυριακή 22 Μαΐου 2011, στις 20.30 αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια και το επιστέγασμα μίας εντυπωσιακής χρονιάς.
H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να κατακλύσουν το Στάδιο και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που μας έχει κάνει τόσο περήφανους.
Η προπώληση των εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει από όλα τα γνωστά σημεία πώλησης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, από τα γραφεία των Συνδέσμων Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, Vatos Locos και ΣΦΟΒ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το