Photo Gallery, Αθλητισμός

ΠΑΕ Νίκη κατά Αμπντουραχμάνι

Σε καταγγελία εναντίον του Σέρτζιο Αμντουραχμάνι προέβη η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» απάντησαν στα όσα διέρρευσε σε αθλητική ιστοσελίδα ο νεαρός επιθετικός χαρακτηρίζοντας την ενέργειά του αυτή «άνανδρη» και «βομβιστική» για τα θεμέλια της βολιώτικης ομάδας. Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Πύρασο δίνει σήμερα στις 15.00 στο «Παντελής Μαγουλάς» το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξίου.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Δεν άφησε αναπάντητα όσα διέρρευσε ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι στο «aek365.gr» η ΠΑΕ Νίκη. Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στην Αθήνα και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγές από το στενό του περιβάλλον, γράφει υποτιμητικά σχόλια για τη βολιώτικη ομάδα, ισχυριζόμενη ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι και κάνουν αποχή.

Χθες η ΠΑΕ Νίκη έδωσε την απάντησή της με ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία αναφέρει τα εξής:

« Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλησε να επενδύσει στο πρόσωπό του, εκείνος όμως δεν θέλησε να γίνει ποτέ μέλος της οικογένειάς μας. Όχι μόνο δεν θέλησε να ενταχθεί σ’ αυτή, αντίθετα με μυθεύματα που ξεπερνούν τα όρια της πιο νοσηρής φαντασίας, προσπάθησε να βάλει βόμβα στα θεμέλια της νέας Νίκης που χτίζουμε όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, κόσμος, με πολύ κόπο και μόχθο.

Τα θεμέλια του οικοδομήματος της νέας Νίκης μας, προς απογοήτευση του νεαρού ποδοσφαιριστή, είναι γερά και δεν ακούστηκε ούτε καν …κρότος από την άνανδρη αυτή «βομβιστική» ενέργεια του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι δυνατή, είναι πανίσχυρη και οι εποχές που παίκτες αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως παρέλαζαν με χαρακτηριστική ευκολία σ’ αυτή, ρουφώντας της το αίμα, πέρασαν ανεπιστρεπτί! Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαβεβαιώνει τον υπέροχο κόσμο της, πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα πάρει από την ΠΑΕ ό,τι του αναλογεί και να είναι βέβαιος ότι τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα τις ανεχτεί από κανέναν!

Όσο για το κλίμα που επικρατεί στη Νίκη Βόλου και για το αν αυτό επιτρέπει την αγωνιστική εξέλιξη ενός νέου ποδοσφαιριστή, λαμπρό παράδειγμα είναι του διεθνή ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη και θέλει ανάλογους παίκτες, με ήθος και αξία».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα η Νίκη δίνει σήμερα φιλικό αγώνα με τον Πύρασο. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και θα αρχίσει στις 15.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς είναι προπονητικού χαρακτήρα γι’ αυτό και θα πραγματοποιηθεί με κλειστές πόρτες.

Ο Αλέξης Αλεξίου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Πρόθεσή του είναι να δει κυρίως τους νεαρούς παίκτες, ώστε να ξέρει ποιους μπορεί να εμπιστεύεται περισσότερο για το φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, χθες από την ΠΑΕ Νίκη έγινε γνωστό πως υπεύθυνος Τύπου ανέλαβε ο Άκης Μπούκλας.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα δοθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι προεγγραφές γίνονται καθημερινά από τα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

Εκδρομή φιλάθλων

για το μπάσκετ

Εκδρομή διοργανώνουν από κοινού την ερχόμενη Κυριακή οι τέσσερις σύνδεσμοι της Νίκης (Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Blue Angels, Όμιλος Φιλάθλων, Θύρα 3 Volos Club) για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με τη Χαλκηδόνα για τη Β’ Εθνική μπάσκετ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στους συνδέσμους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το