Photo Gallery, Αθλητισμός

Παίρνει παίκτη από την ΑΕΚ η Νίκη;

 

Ο Ν. Αργυρίου με την Κ20 της ΑΕΚ

Μία ακόμη μεταγραφή είναι πιθανό γίνει στη Νίκη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» επιζητούν απαραίτητα την περαιτέρω ενίσχυση, αφού θεωρούν ότι η ομάδα διαθέτει πληρότητα σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Πάντως, ένα νέο όνομα φαίνεται να προστέθηκε στη λίστα τους. Πρόκειται για τον νεαρό Νίκο Αργυρίου που ανήκει στην ΑΕΚ και αν αποκτηθεί θα είναι με τη μορφή δανεισμού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Στη Νίκη δεν έχουν άμεση ανάγκη νέων μεταγραφών. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι σε κάθε θέση υπάρχουν δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Βέβαια, ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης και οι προπονητές Στέλιος Μανωλάς και Λεωνίδας Μπίλης δεν έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης με την προϋπόθεση ότι θα ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας για να μη χαλάσει το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.

Η υπόθεση Ολίσε δεν προχώρησε για τη Νίκη μια και οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του. Από κει και πέρα συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις υποψηφίων παικτών να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης, ενώ το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Νίκου Αργυρίου, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 4/4/1994 και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Θήβα, δηλαδή την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Εκεί τον εντόπισαν οι σκάουτερ της Ένωσης και πριν τρία χρόνια υπέγραψε δελτίο στην ΑΕΚ. Αρχικά έγινε μέλος στην εφηβική της ομάδα και από πέρυσι μεταπήδησε στην Κ20, ενώ έχει κάνει και αρκετές προπονήσεις με τους επαγγελματίες υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν.

Αν τελικά αποκτηθεί από τη Νίκη, αυτό θα γίνει μόνο με υποσχετική έξι μηνών, καθώς στην ΑΕΚ πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και δεν θέλουν να τον χάσουν.

Η προετοιμασία

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Άγγελος Βέρτζος και Μπόζινταρ Τάντιτς.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί μία απογευματινή προπόνηση όπου θα φανούν και οι προθέσεις του Στέλιου Μανωλά σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της Κυριακής. Τυπικά η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με μία χαλαρή προπόνηση. Στο τέλος αυτής θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι.

* Χθες το πρωί η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επρόκειτο να απολογηθεί ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Football League-Football League 2 για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στις 16 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η υπόθεση πήρε αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 10.30 το πρωί.

«Κυανόλευκη»

η Φυλή την Κυριακή

Οι φίλοι της Νίκης ετοιμάζουν πραγματική «εκστρατεία» για την Κυριακή στο στάδιο της Φυλής θέλοντας να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στον Θρασύβουλο. Το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Blue Angels διοργανώνουν εκδρομές, ενώ εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις, που είναι οι κάτωθι:

Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης»: «Το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει εκδρομή για τον κυριακάτικο αγώνα της Νικάρας μας στη Φυλή. Πιστά δίπλα στην ομάδα πάντα, η παρουσία μας και σ’ αυτό το παιχνίδι είναι αυτονόητη πόσο μάλλον τώρα που δε πάμε απλά να δηλώσουμε παρόντες όπως στο παρελθόν αλλά και γυρίσουμε νικητές. Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι 15 ευρώ. Νικάρα τα χιλιόμετρα είναι λίγα μπροστά στο μεγαλείο σου. Όλοι στη Φυλή».

Blue Angels: «Τώρα που η ομαδάρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση και πηγαίνει για ακόμα πιο ψηλά, δε γίνετε εμείς να λείψουμε από δίπλα της. Σε ακόμα ένα παιχνίδι θα είμαστε εκεί να φωνάξουμε για την ομάδα μας τη Νίκη Βόλου που έχει κάνει περήφανη όλη τη Μαγνησία, έχει κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους, έχει κάνει όλα τα αθλητικά σάιτ, κανάλια και εφημερίδες να μιλάνε για αυτή.

Εμείς όμως πιστοί σε αυτή θα είμαστε δίπλα της και για το λόγο αυτό ο σύνδεσμος Blue Angels διοργανώνει εκδρομή-εκστρατεία για τη Αθήνα και το παιχνίδι με το Θρασύβουλο. Η τιμή της συμμετοχής για την εκδρομή είναι στα 13 ευρώ. Νικιώτες ξυπνήστε… Δηλώσεις στα γραφεία μας στην οδό Αναπαύσεως 43 μέχρι Παρασκευή βράδυ».

Όπως έγινε γνωστό χθες από την ιστοσελίδα της Ένωσης Football League-Football League 2, η γενική είσοδος στον αγώνα της Κυριακής θα είναι 10 ευρώ.

 

Ο χορός και

η λαχειοφόρος

της Νίκης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει από κοινού με τον Ερασιτέχνη τον ετήσιο χορό της, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στο νυχτερινό κέντρο «See You».

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δώρο ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι. Το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, όλα πληρωμένα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/2 στον χορό της Νίκης. Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τους συνδέσμους Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το