Photo Gallery, Αθλητισμός

Παίζει την Κυριακή η Νίκη

 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανθρώπων της Νίκης μετά το αρχικό σοκ με τον μη ορισμό του κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Αετό Σκύδρας, λόγω οφειλών της ΠΑΕ στον Αντώνη Σωτρίνη. Έτσι, πρόλαβαν και ήρθαν σε συμφωνία για διακανονισμό με τον πρώην αρχηγό της ομάδας, οπότε ο αγώνας θα γίνει κανονικά, ενώ ήδη ορίστηκε και το διαιτητικό τρίο. Ωστόσο, άσχημη εξέλιξη είχαμε στο θέμα του προπονητή, αφού ο Αλέξης Αλεξίου αρνήθηκε να επιστρέψει στη Νίκη, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους. Πλέον ο Δημήτρης Ιωαννίδης βρίσκεται σε επαφές με έμπειρο βορειοελλαδίτη τεχνικό.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Κίνδυνο μηδενισμού αντιμετώπισε η Νίκη, αφού η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής δεν όρισε την Τετάρτη το παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας για την 16η αγωνιστική της τρίτης τη τάξει κατηγορίας. Ωστόσο, το έκανε χθες, αφού ο Δημήτρης Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του κατάφεραν να έλθουν σε συμφωνία με τον Αντώνη Σωτρίνη, στον οποίο έχουν επιδικαστεί 26.000 ευρώ περίπου. Ο πρώην παίκτης της Νίκης πείστηκε να πάρει κάποιο ποσό άμεσα και το υπόλοιπο σε δόσεις και έτσι υπαναχώρησε από την αρχική του θέση για την άμεση καταβολή ολοκλήρου του ποσού.

Έτσι, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της Νίκης θα βρίσκονται κανονικά στο γήπεδο της Σκύδρας για να αναμετρηθούν με τον Αετό σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία της ομάδας του Βόλου. Η σχετική νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής είναι η παρακάτω: «Ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Football League 2, μεταξύ των ΠΑΕ Αετός Σκύδρας-Νίκη Βόλου, ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Απριλίου 2012, στο δημοτικό γήπεδο Σκύδρας  με ώρα έναρξης την 17.00».

Όμως είναι άγνωστο ποιος θα κοουτσάρει την ομάδα της Νίκης, αφού μετά τον Νίκο Κεχαγιά και ο Αλέξης Αλεξίου αρνήθηκε τελικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αυτή η εξέλιξη εξέπληξε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ διότι είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Μακεδόνα προπονητή και γι’ αυτό είχαν ανακοινώσει και τη συμφωνία μαζί του.

Η «Θ» επικοινώνησε με τον κ. Αλεξίου ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα εργαστεί ξανά στη Νίκη για τη φετινή σεζόν: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να επιστρέψω, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι ανέφικτο. Λόγοι καθαρά επαγγελματικοί με υποχρεώνουν να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη. Άνοιξα καινούργια επιχείρηση και τουλάχιστον για δύο-τρεις μήνες πρέπει να επιβλέπω την πορεία της. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα της Νίκης να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου στη Β’ Εθνική».

Οι διοικούντες τη Νίκη βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση προπονητή και αργά χθες βράδυ υπήρξε επικοινωνία του Δημήτρη Ιωαννίδη με Έλληνα προπονητή που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό, αλλά το αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία θα το γνωρίζουμε σήμερα.

 

Χωρίς Μκρτσιάν

και Ριζογιάννη

στη Σκύδρα

Η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίστηκε χθες υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Κώστα Γρηγοριάδη. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να αντιμετωπίζουν την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να την υποτιμήσουν για να μην πάθουν ότι και ο Απόλλων Καλαμαριάς, που απέτυχε να κερδίσει τον Αετό την προηγούμενη αγωνιστική.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στη Νίκη και έτσι μοναδικές απουσίες θα είναι αυτές των Μκρτσιάν και Ριζογιάννη, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους την Κυριακή.

 

O Παπαργυρίου

«σφυρίζει»

στην Κυριακή

Από την στιγμή που η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής όρισε τον εκτός έδρας αγώνα της Νίκης με τον Αετό, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ορίστηκε και το διαιτητικό τρίο. Συγκεκριμένα, θα «σφυρίξει» ο κ. Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους κ.κ. Αναστάσιο Παμούζη και Παντελή Κυφό της ίδιας Ένωσης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Γκαραγκάνης, επίσης από την Πιερία και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ανδρέας Στάθης από την Καρδίτσα.

 

 

Κοντά στη Νίκη

η Λέσχη Φίλων

Κοντά στη Νίκη είναι τα μέλη της Λέσχης Φίλων του συλλόγου που μετά τη συνεδρίασή τους εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης Βόλου συνεδρίασαν και ομόφωνα συμφώνησαν στα παρακάτω τα οποία και κοινοποιούν:

1. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές της συνέπειας, αλληλεγγύης και συνέχειας και καλωσορίζουμε τα νέα μέλη που θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας.

2. Ξεκινάμε την αναζήτηση χώρου στέγασης της Λέσχης στο άμεσο χρονικό διάστημα.

3. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ΠΑΕ για το μέλλον αυτής. Ελπίζουμε ότι όλοι όσοι μετέχουν στις διεργασίες της,  σέβονται το όνομα, την ιδέα, την ιστορία και τον κόσμο που ο σύλλογός μας εκπροσωπεί και με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και εργατικότητα θα τον οδηγήσουν σε οικονομική εξυγίανση και φυσικά σε άνοδο. Ηθικά στηρίζουμε πάντα μία τέτοια προσπάθεια.

4. Η εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ στο Ηράκλειο μας κάνει υπερήφανους,  σκορπίζει χαρά και γεμίζει αισιοδοξία όλους μας. Το όνειρο της ανόδου στην Α2 γίνεται πραγματικότητα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίζονται ή εργάζονται για την ομάδα. Ελπίζουμε οι εκπρόσωποι του Νομού στο ελληνικό κοινοβούλιο και οι νέοι υποψήφιοι καθώς και οι εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης να εκτιμήσουν έστω και τώρα τη σπουδαία δουλειά που γίνεται και έμπρακτα να βοηθήσουν τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής. Τα μέλη της Λέσχης θα αγοράσουν και θα διαθέσουν ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Καλούμε όλο το φίλαθλο μπασκετικό κοινό της Μαγνησίας να στηρίξει την προσπάθεια με την παρουσία του στον αγώνα με το Αιγάλεω.

5. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά για την φιλοξενία των ανακοινώσεων μας, διότι μόνο μέσα από αυτές αποτυπώνεται η πραγματική μας άποψη. Γνωρίζουμε πως αρκετοί εργαζόμενοι σε αυτά βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, όμως συνεχίζουν να υπηρετούν την αξία της σωστής ενημέρωσης και αυτό τιμά και εκείνους και εμάς». 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το