Photo Gallery, Αθλητισμός

Πίστη για το «διπλό» στη Νίκη

Αποφασισμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι όλοι στη Νίκη όσον αφορά το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία της ομάδας και θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να έχουν τον πρώτο λόγο για είσοδο στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής. Οι τραυματίες Αναστασίου και Μουδούρογλου δεν θα αγωνιστούν, ενώ τέσσερις παίκτες (Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Διαμαντίδης) είναι στο όριο καρτών. Σήμερα αναμένονται πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως έχει υποσχεθεί ο υποψήφιος επενδυτής Ανδρέας Πάτσης. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

«Κομβικό» θεωρείται για τη Νίκη το παιχνίδι της Κυριακής στην Κρανούλα με αντίπαλο την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» χάνοντας δύο βαθμούς στο εντός έδρας ματς με τον Τηλυκράτη απώλεσαν παράλληλα και την ευκαιρία να αναρριχηθούν στη δεύτερη θέση του πίνακα. Καλούνται, λοιπόν, να καλύψουν το χαμένο έδαφος με μία εκτός έδρας επιτυχία.

Η ομάδα στάθηκε άτυχη στο προηγούμενο παιχνίδι της, αφού ήταν καλύτερη (κάτι που παραδέχθηκαν και οι αντίπαλοί της) και δέχθηκε την ισοφάριση στο 89’, δηλαδή σε ένα χρονικό σημείο που ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει. Αυτό όμως φαίνεται πως έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη που στις μεταξύ τους συζητήσεις κάνουν λόγο μόνο για νίκη στον αγώνα της Κυριακής, παρότι και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, αφού η Νίκη έχει πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ.

Όμως οι θέληση των «κυανόλευκων» για το «τρίποντο» είναι μεγάλη και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Εξάλλου, η Δόξα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι ένα «σκληροτράχηλο» συγκρότημα που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Όμως ποιοτικά η Νίκη είναι ανώτερη και εκείνο που χρειάζεται για να πάρει το «διπλό» είναι να έχει δύο στοιχεία που επιβάλλονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δηλαδή πάθος και δύναμη.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ομάδας Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αναστασίου και Μουδούρογλου που είναι τραυματίες. Ο πρώτος δεν προπονείται λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και ο δεύτερος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και ο γιατρός του συνέστησε ολιγοήμερη ξεκούραση.

Από κει και πέρα, στη Νίκη επικρατεί …κίτρινος πυρετός μια και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών και γι’ αυτό οφείλουν να είναι προσεκτικοί για να μη χάσουν στη συνέχεια αγώνες. Συγκεκριμένα οι Δεληζήσης και Ριζογιάννης έχουν από έξι κάρτες και αν δεχθούν άλλη μία θα λείψουν από δύο παιχνίδια, ενώ ο Λαμπρόπουλος με τον Διαμαντίδη κινδυνεύουν να χάσουν ένα ματς αν αντικρίσουν άλλη κίτρινη διότι έχουν φτάσει στις τρεις φέτος. 

Τέλος, σήμερα αναμένεται να γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως υποσχέθηκε ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης. Εκτός απροόπτου θα καταβληθεί στους ποδοσφαιριστές ολόκληρος μισθός, κάτι που είχε καιρό να συμβεί μια και τις προηγούμενες φορές έπαιρναν έναντι. Μάλιστα ο κ. Πάτσης χθες τακτοποίησε και άλλες υποχρεώσεις της Νίκης που αφορούσαν κάποιες παλιές προσφυγές και την εφορία. 

Σήμερα η συνέντευξη

Τύπου του Π. Αμανατίδη

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από επίσημο αγώνα της ομάδας θα δώσει σήμερα ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης. Αυτή θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» και θα αρχίσει στις 13.30 με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται στο κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Κρανούλας.

Ο Σελεμίδης διαιτητής

στην Κρανούλα

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την Κυριακή. Σε αυτό της Δόξας Κρανούλας με τη Νίκη θα «σφυρίξει» ο κ. Χαράλαμπος Σελεμίδης της ΕΠΣ Πέλλας, με συνεργάτες τους κ.κ. Χρήστο Δεμερτζή από την ίδια Ένωση και Ελευθέριο Τσικνά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Διότης, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Νίκος Κουλιάς από την Κέρκυρα.

 

Ο Φ. Δραγατζίκης

πρόεδρος στη

Λέσχη Φίλων Νίκης

Η Γενική Συνέλευση των μελών οδήγησε την Λέσχη Φίλων Νίκης σε εκλογές στις 22 Απριλίου από όπου εκλέχθηκαν βάσει του καταστατικού τα εννέα άτομα που θα απαρτίζουν για τα επόμενα δύο χρόνια το διοικητικό της συμβούλιο.

Τα μέλη του Δ.Σ. συνεδρίασαν τρεις ημέρες αργότερα, συνήλθαν σε σώμα και ομόφωνα όρισαν τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Πρόεδρος: Φώτιος Δραγατζίκης, Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Ανδρεόγλου, Γραμματέας: Ευαγγελία Αρώνη, Ταμίας: Στέφανος Κουτσούκης, Μέλη: Άγγελος Καρρόπουλος, Κωνσταντίνος Κουτρουμάνος, Γεώργιος Κουτσούκης, Θεοφάνης Λοχαΐτης, Χρήστος Χρηστάκης.

Επίσης ορίστηκε το μέλος της Λέσχης Τζαλάκας Αχιλλέας ως εκπρόσωπος Τύπου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. όρισαν  την πρώτη επίσημη γενική συνέλευση για την Δευτέρα 30/4 στην αίθουσα του εστιατορίου «Μυστίλλη στον πολυχώρο Τσαλαπάτα με θέματα:

1. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

2. Στόχοι της Λέσχης και δράσεις αυτής.

3. Προβολή των θέσεων της Λέσχης μέσω του διαδικτυακού τόπου: http://nikivoloumembers.org. 

Η Λέσχη Φίλων Νίκης καλεί τα μέλη της να δώσουν το «παρών» σε αυτή την πανηγυρική γενική συνέλευση, ώστε να αναπτύξουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το