Photo Gallery, Αθλητισμός

Πήρε Παππά ο Ολυμπιακός Β.

Ο Χάρης Παππάς

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής «ντύθηκε» χθες στα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Χάρη Παππά που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου για τα επόμενα δύο χρόνια. Επόμενος μεταγραφικός στόχος φέρεται να είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας Σταμάτης Καρράς, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ φορ. Σήμερα η συνεδρίαση της Super League σχετικά με το αίτημα για την αναδιάρθρωση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Χάρης Παππάς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 29χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Αναμφίβολα, η απόκτησή του συνιστά επιτυχία για τον Ολυμπιακό, αφού πρόκειται για έναν ικανό και έμπειρο παίκτη που διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Ο Παππάς έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η ΑΕΚ, ενώ πριν τρία χρόνια έπαιξε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μόναχο 1860. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ξάνθης και Παναιτωλικού. Αναλυτικά η επαγγελματική του πορεία:

2001-02 β’: Πανσερραϊκός (8 συμμετοχές), 2002-03 α’: Πανσερραϊκός (12 συμ. και 1 γκολ), 2002-03 β’: Απόλλων Καλαμαριάς (14 συμ. και 1 γκολ), 2003-04: (26 συμ. και 10 γκολ), 2004-05: Απόλλων Καλαμαριάς (26 συμ. και 6 γκολ), 2005-06: Απόλλων Καλαμαριάς (28 συμ. και 7 γκολ), 2006-07: Ολυμπιακός Π. (17 συμ. και 3 γκολ), 2007-08: ΑΕΚ (8 συμ. και 1 γκολ), 2008-09: Ξάνθη (20 συμ. και 2 γκολ), 2009-10: Μόναχο 1860 (23 συμ. και 3 γκολ), 2010-11: Παναιτωλικός (29 συμ. και 2 γκολ), 2011-12 α’: Παναιτωλικός, 2011-12 β’: Πανσερραϊκός (9 συμ.). Συνολικά μετρά 220 εμφανίσεις σε Α’ και Β’ Εθνική και 36 τέρματα.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά σέντερ φορ από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, αλλά και δεξιό οπισθοφύλακα. Μάλιστα για τη θέση αυτή φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ο Σταμάτης Καρράς. Πρόκειται για 24χρονο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στους Αστέρα Ρεθύμνου, Τρίκαλα και Θρασύβουλο με τον οποίο πέρυσι είχε 18 παρουσίες στη Β’ Εθνική και ένα γκολ.

Στο μεταξύ, ικανοποιημένος από την αγωνιστική διάθεση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τον Σαρακηνό, που διεξήχθη στην Πορταριά, έμεινε ο Γιώργος Βαζάκας. Το ματς έληξε με 4-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων», αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Εκείνο που ενδιέφερε τον Γρεβενιώτη προπονητή ήταν να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του αυτή την εποχή και φυσικά να δει αν οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να αφομοιώνουν αυτά που τους ζητά να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Ισπανού Ανέτε που πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε αυτό που σημείωσε ο Γόγολος, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο υπό δοκιμήν Μακράκης. Όσο για τους Λατινοαμερικάνους Μπολάτι, Ντεβάλις και Ογιαρμπίντε έδειξαν ότι είναι ποιοτικοί παίκτες και ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σημειώνεται ότι αύριο Τετάρτη, πάλι στην Πορταριά (6 μ.μ.), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Α.Ε. Διμηνίου. 

Σήμερα η συνεδρίαση

της Super League

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι συνεδριάζει το Δ.Σ. της Super League για να συζητήσει το αίτημα της Football League για αύξηση των ομάδων στην Α’ Εθνική από τη σεζόν 2013-14, με άνοδο πέντε ομάδων και υποβιβασμό τριών. Σύμφωνα με πληροφορίες απόφαση ξεκάθαρη δεν πρόκειται να παρθεί. Απλά θα διατυπωθεί θετική γνώμη στο να γίνουν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας 18, αλλά θα αντιπροταθεί το να ανεβούν τέσσερις και να πέσουν δύο.

Έτσι, το …μπαλάκι θα ξαναπεράσει στα χέρια της Football League που θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά, με την ΕΠΟ να περιμένει να επικυρώσει την θετική απόφαση που θα σημαίνει την τοποθέτηση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Εξάλλου και η Πολιτεία φαίνεται πως πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες της Β’ Εθνικής ίσως να μην είναι τελικά 21 στο νέο πρωτάθλημα, αλλά 20, διότι ο Θρασύβουλος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα οικονομικής φύσης. Αυτό ίσως προκαλέσει την εθελούσια αποχώρησή του και τη συμμετοχή του στη Δ’ Εθνική.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το