Photo Gallery, Αθλητισμός

Πέφτει στα …βαθιά ο Ρήγας

Αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Α.Ο. Καρδίτσας στην πρεμιέρα της Δ’ Εθνικής

Πρεμιέρα έχουμε αύριο Κυριακή για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τον μοναδικό εκπρόσωπο της Μαγνησίας, τον Ρήγα Φεραίο, να πέφτει κατ’ ευθείαν στα …βαθιά. Για τον 4ο όμιλο της κατηγορίας η νεανική ομάδα του Βελεστίνου θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον ισχυρό Α.Ο. Καρδίτσας και θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Από το Εθνικό στάδιο της Καρδίτσας ξεκινά για τον Ρήγα Φεραίο η φετινή περιπέτειά του στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες θα αντιμετωπίσουν αύριο τον τοπικό ΑΟΚ και θα επιδιώξουν να μπουν με το …δεξί στο πρωτάθλημα. Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεδομένης της δυναμικότητας της αντίπαλης ομάδας, που για πολλούς θα είναι η μόνη που θα κοντράρει την Λαμία στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Ρήγας θεωρείται το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα του και να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς, όπως δήλωσε στη «Θ» ο προπονητής του Λάκης Μπακάλης: «Αναμφίβολα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΟΚ συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αφού διαθέτει ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, κάθε πρεμιέρα κρύβει …παγίδες για τα φαβορί και αυτό ελπίζω να συμβεί και στη δική μας περίπτωση.

Εξάλλου, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως δείξαμε και στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε. Με λίγη τύχη και εφόσον παίξουμε δυνατά και πειθαρχημένα, τότε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να γυρίσουμε στη βάση μας με το θετικό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τον Βελεστινιώτη τεχνικό το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό στάδιο Καρδίτσας και όχι στις Καμινάδες είναι ευνοϊκό για τον ομάδα του: «Θεωρώ ότι είναι θετικό για μας το ότι το ματς θα γίνει στην Εθνικό στάδιο της Καρδίτσας και όχι στο γήπεδο των Καμινάδων, που παραδοσιακά χρησιμοποιεί ο ΑΟΚ. Το Εθνικό στάδιο Καρδίτσας έχει μεγάλο αγωνιστικό χώρο και είναι και σε καλή κατάσταση. Αυτό πιστεύω πως ευνοεί την ομάδα μου διότι έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πιο εύκολα το ότι διαθέτουμε πολλούς γρήγορους παίκτες».

Οι Θανάσης Μπλέτσας και Δημήτρης Βογιατζής, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, καθώς και ο ανέτοιμος Δημήτρης Χατζηαθανασίου (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και έχασε αρκετές προπονήσεις) έχουν τεθεί «νοκ άουτ» από το αυριανό παιχνίδι για το οποίο ο κ. Μπακάλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές: Αυτοί είναι οι: Βαγγέλης Σφυρής, Βασίλης Τσουμπέκος, Νίκος Βουραζέρης, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσος, Αλέκος Κατσίκης, Βαλάντης Κόκκας, Φίλιππος Ρουκάς, Χρήστος Σπαθής, Παναγιώτης Κουντούρης, Στέργιος Μπακάλης, Χάρης Μπίκας, Αιμίλιος Ρέβης, Γιώργος Χατζής, Δημήτρης Γάρος, Μάριος Γκουντόλος, Γιώργος Μιχολίτσης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Ρηγίνος και Μιχάλης Τσουκάλης. Από τους παραπάνω θα αποκλειστούν δύο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Το παιχνίδι ΑΟΚ-Ρήγας θα το διευθύνει ο κ. Χρήστος Μαστοροδήμος της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λάκης και Βασίλειος Μάνος της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αθανάσιος Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το πρόγραμμα

Το αυριανό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το εξής:

Ελασσόνα-Λαμία
Δωτιέας Αγιάς-Αίολος Καρπ.
Πυργετός-Α.Ε. Λεονταρίου
Α.Ο. Καρδίτσας-Ρήγας Φεραίος
Αχιλλέας Δομ.-Αμπελωνιακός

Ρεπό: Ανδρούτσος Γρ.

* Όλα τα ματς αρχίζουν στις 15.00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το