Photo Gallery, Αθλητισμός

Πάτησε …Πανθεσσαλικό η Νίκη

Την πρώτη της προπόνηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο πραγματοποίησε χθες η Νίκη και πλέον δίνεται λύση σ’ ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια έγινε στον Κώστα Κυπτίου, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε αφάνταστα τη Νίκη τα τελευταία χρόνια βρήκε πια τη λύση του. Ο λόγος για το γηπεδικό, καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν χώρο να προπονηθούν. Έτσι αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν το «Παντελής Μαγουλάς», με συνέπεια να επιβαρύνεται ο χλοοτάπητας και να κινδυνεύει να καταστραφεί πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Δαλούκα υπήρξε συμφωνία με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, ώστε η Νίκη να χρησιμοποιεί το βοηθητικό για προπονήσεις. Πράγματι η συμφωνία επιτεύχθηκε, αλλά μέχρι χθες δεν είχε πάρει επίσημη μορφή, αφού απέμενε η υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου των Τουριστικών Ακινήτων Δημήτρη Λάμπρου.

Τελικά αυτό έγινε και η Νίκη πήρε την έγκριση για χρησιμοποίηση του γηπέδου, με την αρχή να γίνεται χθες το πρωί. Μάλιστα στις σκέψεις των «κυανολεύκων» είναι να χρησιμοποιήσουν το στάδιο και σε επίσημο αγώνα, στην περίπτωση που στο Κύπελλο κληρωθούν με κάποια μεγάλη ομάδα, αλλά βασική έδρα θα είναι το «Παντελής Μαγουλάς». Θα πρέπει να αναφερθεί ότι μέσα στην εβδομάδα η βολιώτικη ομάδα προπονήθηκε και στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, πράγμα που σημαίνει ότι το γηπεδικό πρόβλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η χθεσινή ημέρα είχε κι άλλες ευχάριστες ειδήσεις για τη Νίκη. Κι αυτό γιατί η ΠΑΕ απέκτησε ακόμη έναν χορηγό, που είναι η γνωστή εταιρεία δικύκλων Piaggio. Η εν λόγω εταιρεία θα διαφημίζεται σε δύο πλευρές στα μανίκια της καινούργιας φανέλας, η οποία θα παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα στις 20.00 σε επίσημη εκδήλωση στο «Volos Palace». Στο κέντρο της φανέλας θα διαφημιστεί ο ΟΠΑΠ, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο από τα παιχνίδια του οργανισμού θα είναι αυτό.

 

«Δένει» Κυπτίου

για τρία χρόνια

Ο Κώστας Κυπτίου είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Νίκης και δικαιολογημένα οι διοικούντες θέλουν να τον κρατήσουν. Έτσι του προτάθηκε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όλα δείχνουν πως σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο νεαρός μέσος δεν θα λογίζεται ως ξένος, καθώς μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Στο μεταξύ η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη ορίστηκε για τις 5 Δεκεμβρίου. Εκεί θα αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο και ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αρχικά σχεδιαζόταν να διεξαχθεί η γενική συνέλευση στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά εκείνο το διάστημα (από 27 ως 30/11) ο Γιώργος Δαλούκας θα βρίσκεται στο Μιλάνο όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο μάνατζμεντ. Μάλιστα εκεί θα πάρει και την επίσημη άδεια εκτελεστικού διευθυντή της ΟΥΕΦΑ.

Τέλος αύριο Κυριακή στις 15.00 η Νίκη θα παίξει στην Κατερίνη με τον Βατανιακό σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για φιλικό και στον Ατρόμητο για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν θα έχει διακοπή η Σούπερ Λιγκ και περιμένει την απάντηση του συλλόγου του Περιστερίου.

 

Οριστικά στις 14/11

η έναρξη της Γ’ Εθνικής

Οριστικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου θα διενεργηθεί η κλήρωση της Football League 2 για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για την κλήρωση αναφέρει:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14 /11 και ώρα 14.00 στα γραφεία  της διοργανώτριας αρχής (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος)».

Επίσης γνωστοποιήθηκαν πως την ίδια ημέρα (14 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Football League – Football League 2, η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ και ΤΑΠ της Football League 2 (Νότιος  Όμιλος και Βόρειος Όμιλος). Ανάμεσα στα θέματα θα είναι και οι  αρχαιρεσίες για την εκλογή δύο μελών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για την συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, καθώς

και άλλων δύο μελών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Συνέλευση θα συγκληθεί την επομένη ημέρα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το