Τοπικά

Πάει για «fast track» αγορά στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός του Κατάρ

ΚΑΤΑΡ

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρωθυπουργός του Κατάρ επισκέπτεται το νησί της Σκιάθου για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Προσπαθεί να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού όσο τα παιδιά του κολυμπούν στις παραλίες του νησιού- υπό το βλέμμα των πολυάριθμων ανδρών ασφαλείας που συνοδεύουν την οικογένεια- ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της οικογένειας Γουλανδρή, στην οποία ανήκει μεγάλη έκταση στην περιοχή Κρασσά της Σκιάθου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, ο Τζασίμ Αλ Θανί από το καλοκαίρι του 2012 έχει εκφράσει την επιθυμία να την αποκτήσει και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και φέτος.

Η πρωθυπουργική οικογένεια του Κατάρ με την πολυάριθμη συνοδεία της βρίσκεται ήδη μια εβδομάδα στη Σκιάθο. Το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» έχει αγκυροβολήσει στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.

Το πλωτό παλάτι, μήκους 140 περίπου μέτρων, το οποίο έχει Έλληνα καπετάνιο, είναι το όγδοο μεγαλύτερο του κόσμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost, τα δύο παιδιά του Καταριανού πρωθυπουργού καθημερινά εγκαταλείπουν, με συνοδεία φυσικά, τη θαλαμηγό και επισκέπτονται τις παραλίες του νησιού, ενώ δύο βραδιές η οικογένεια δείπνησε σε εστιατόρια του νησιού: στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Skiathos Palace” και στο «Καρνάγιο» στη χώρα.

«Είχε επισκεφτεί το νησί και πέρυσι. Για να έρθει και πάλι σημαίνει πως του άρεσε πολύ», λέει στο newpost ο δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης.

«Βρίσκεται στη Σκιάθο ήδη μια εβδομάδα και θα αναχωρήσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Είναι μια πολύ προσιτή και απλή οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί τρόπος να μας επισκέπτονται κάθε χρόνο».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το