Αθλητισμός

Ο Κ. Λάζος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής

Ενώ ο Κ. Χρόνης τονίζει πως δεν επιθυμεί να ηγηθεί ξανά της ΠΑΕ Νίκη

 

 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη κ. Κώστα Χρόνη να έρχεται σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους μετόχους και να αναλαμβάνει εκ νέου τα «ηνία» της εταιρείας. Αυτά όμως διαψεύδονται κατηγορηματικά από τον ίδιο. Πάντως τις επόμενες ημέρες ίσως παρθεί για την ΠΑΕ κάποια πρωτοβουλία από την Ερασιτεχνική Νίκη που πλέον έχει νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Κώστα Λάζο. «Θα κάνουμε το καλύτερο για όλα τα τμήματα του συλλόγου» δήλωσε ο ίδιος στη «Θ».

 

 

Ο χρόνος κυλά εις βάρος της ποδοσφαιρικής Νίκης σε μία εποχή που θα έπρεπε να γίνεται ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην ΠΑΕ τα πάντα είναι στον «αέρα» λόγω των διοικητικών προβλημάτων μια και κανείς ως τώρα δεν δείχνει ενδιαφέρον να αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σχετικά με κίνηση του πρώην προέδρου Κώστα Χρόνη. Μάλιστα χθες υπήρξε και δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας golden3.gr που ανέφερε ότι οι κ.κ. Γιδόπουλος και Χρόνης

βρίσκονται κοντά στην από κοινού ανάληψη των υποχρεώσεων της Νίκης μετά τη μεσολάβηση του κ. Πέτρου Καϊμακάμη.

Όμως ο κ. Χρόνης διέψευσε αυτό το σενάριο δηλώνοντας χαρακτηριστικά στη «Θ»: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μπορεί να έχω κάνει κάποια κουβέντα για τη Νίκη με τον κ. Καϊμακάμη ή τον κ. Βαλαχή, αλλά με τον κ. Γιδόπουλο δεν έχω μιλήσει καθόλου. Επιπλέον, η θέση του προέδρου δεν με ενδιαφέρει. Θεωρώ ότι το καλύτερο για τη Νίκη είναι αυτό που είχα τονίσει και παλαιότερα, δηλαδή να συγκληθεί το γρηγορότερο δυνατόν γενική συνέλευση της ΠΑΕ και να εκλεγεί νέο Δ.Σ. που θα προχωρήσει τα θέματα της ομάδας. Μάλιστα, προτιμότερο θα είναι όλοι οι μέτοχοι να γίνουν μέλη της διοίκησης για να βοηθήσουν τη Νίκη να πάει μπροστά. Η άποψη να πέσει η Νίκη στη Δ’ Εθνική για να σβηστούν τα χρέη της θεωρώ πως είναι ακραία. Εξάλλου, για να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες θα πρέπει πάλι να ξοδέψει πολλά χρήματα».

 

Αναμένονται πρωτοβουλίες

της Ερασιτεχνικής

Ο κ. Κώστας Λάζος είναι ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης μετά τη συγκρότηση σε σώμα των νεοεκλεγέντων συμβούλων. Ο έμπειρος παράγοντας (που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη) θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ηγηθεί των τμημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, κολύμβηση, υδατοσφαίριση).

Άμεσοι συνεργάτες του κ. Λάζου θα είναι οι κ.κ. Νίκος Αδαμάσογλου (Αντιπρόεδρος), Νίκος Ελευθερίου (Γραμματέας), Ελευθέριος Γιαλίδης (Ταμίας) και Στέργιος Φάτσης (Ειδικός Γραμματέας). Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν και οι Κώστας Μανιατάκης, Κώστας Γαργάλας, Δημήτρης Βαϊράμογλου, Κώστας Τσαρνάς, Πέτρος Παρασκευόπουλος, Ελένη Παπαγιάννη, Δημήτρης Καραγιάννης, Χρήστος Γκάγκας, Γρηγόρης Ζάγκας και Δημήτρης Κόπανος που θα στελεχώσουν τις εφορείες των τμημάτων (οι θέσεις τους θα ανακοινωθούν σήμερα).

Πάντως το γεγονός, ότι τόσο ο ίδιος ο κ. Λάζος, όσο και ορισμένα άλλα μέλη θεωρούνται «ποδοσφαιρικοί», έχουν δώσει τροφή για νέα σενάρια που θέλουν την Ερασιτεχνική να εμπλέκεται στα κοινά της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να συγκληθεί νέα Γ.Σ. στην Ερασιτεχνική με αποκλειστικό θέμα την σχέση της με την ΠΑΕ, ώστε τα μέλη του μητρικού σωματείου να αποφασίσουν σχετικά.

Ο κ. Λάζος τόνισε στη «Θ»: «Με το ποδόσφαιρο θα δούμε τι θα γίνει. Ότι θέλουν τα μέλη μας θα το πράξουμε. Από κει και πέρα ως νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής, θα κάνουμε το καλύτερο για τα τμήματα που καλλιεργούμε και άμεσα ξεκινάμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο και θα έχουμε συνεχείς συναντήσεις με τις εφορείες των τμημάτων, προκειμένου να δώσουμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν το κάθε τμήμα, όπως το ποιοι θα είναι οι προπονητές που θα αναλάβουν τις ομάδες ή ποιες μεταγραφές πρέπει να γίνουν».

 

Τρελά σενάρια για Νίκη

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις 11 ομάδες που θα βρεθούν αύριο ενώπιον της Eπιτροπής Iδιότητας και Mεταγραφών προκειμένου να απολογηθούν για το πρόβλημα που έχουν με τις ενημερότητες.

Μεταξύ των ομάδων αυτών είναι και πέντε που συμμετείχαν στον βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τους Επανομή, Καλλονή, Φωκικό, Πόντιους Κατερίνης και Εθνικό Φιλιππιάδας που κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό αν βρεθούν ότι παρανόμησαν. Έτσι τα πλέι οφ παραμένουν στον «αέρα», ενώ ωφελημένη μπορεί να βγει και η Νίκη που ίσως «κερδίσει» ορισμένες θέσεις στην τελική κατάταξη.

Μάλιστα, χθες ακούστηκε και ένα …ακραίο σενάριο που θέλει τους «κυανόλευκους» να φτάνουν μέχρι τα πλέι οφ με την προϋπόθεση να πάρουν πίσω τους βαθμούς που έχασαν από τους Πόντιους την τελευταία αγωνιστική και φυσικά να τιμωρηθούν οι ομάδες που τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία, η οποία ακόμη δεν έχει επικυρωθεί.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το