Photo Gallery, Αθλητισμός

«Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της»

Ο προπονητής Στέλιος Μανωλάς δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τους φιλάθλους της ομάδας

Ο προπονητής της Νίκης Στέλιος Μανωλάς και ο βοηθός του Λεωνίδας Μπίλης τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τους φιλάθλους της Νίκης και δεν το έκρυψαν σε ραδιοφωνική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένοι. Σύμφωνα με τον κ. Μανωλά «ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της» και βασική επιδίωξη του προπονητικού τιμ είναι «να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο για την ομάδα του». Όσο για τον κ. Μπίλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος και η ομάδα αποτελούν ζωντανά κύτταρα που ενώνονται κάθε Κυριακή». Μάλιστα και οι δύο ζήτησαν από τους φίλους της Νίκης να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού την Κυριακή για να ενισχύσουν τους «κυανόλευκους» στο δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Στο στούντιο του Blue Star Fm και την εκπομπή «Με την πλάτη στον τοίχο» βρέθηκαν χθες ο προπονητής της Νίκης Στέλιος Μανωλάς και ο άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδας Μπίλης. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την ομάδα και τους στόχους της, για τη διοίκηση και τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Αναλυτικότερα είπαν:

 

Για το  στόχο της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα:

Σ. Μανωλάς: «Εμείς έχουμε πει ότι δεν θέλουμε την πίεση του πρωταθλητισμού να την περάσουμε στην ομάδα. Όταν ήρθαμε εδώ θέσαμε ως πρώτο μέλημα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και που μέσα από το θέαμα θα παίρνει τα αποτελέσματα. Ως ένα βαθμό αυτό το έχουμε πετύχει. Από κει και πέρα σε κάθε ματς κατεβαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Ελπίζω βέβαια αυτός ο απολογισμός να μας φέρει στη Σούπερ Λιγκ. Πάντως, υπάρχει μία δεκάδα ομάδων που έκαναν και μεταγραφές και που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Γι’ αυτό και το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα έλεγα και καλύτερο της πρώτης κατηγορίας».

Λ. Μπίλης: «Φιλοσοφία μας είναι να προσεγγίζουμε τον στόχο μας βήμα-βήμα. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Εφόσον έχουμε συμπεριφερθεί σωστά στους αγώνες στο τέλος θα έχουμε καλές πιθανότητες να έχουμε πετύχει την άνοδο».

 

Για τα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχει η ομάδα την άνοδο:

Σ. Μανωλάς: «Πίστη, θέληση και φιλοδοξία και φυσικά το κατάλληλο έμψυχο υλικό. Πρέπει επίσης να γίνεται σωστή δουλειά στις προπονήσεις. Αυτό φυσικά είναι στην ευθύνη των προπονητών. Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να προετοιμάσουμε την ομάδα κατά τέτοιοι τρόπο για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα προτερήματά μας και τις αδυναμίες των αντιπάλων. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η …κατασκοπεία που κάνουμε για να γνωρίζουμε τον τρόπο που παίζουν οι άλλες ομάδες».

 

Για τη συνεργασία τους με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ:

Σ. Μανωλάς: «Τον Κώστα Γρηγοριάδη ομολογώ ότι δεν τον γνώριζα, αλλά οι πληροφορίες που πήρα ήταν εξαιρετικές. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων και άνθρωπο της Νίκης που αγαπά υπερβολικά τον σύλλογο. Τον γυμναστή μας, τον Θάνο Κούρτογλου, τον ήξερα διότι ήταν γυμναστής και στην προηγούμενη ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, τον Βατανιακό. Η συνεργασία μας είναι άριστη. Όπως βλέπουμε η ομάδα «τρέχει», ενώ και οι τερματοφύλακες μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Τόσο ο Βούρας που είναι τώρα βασικός, όσο και ο Καρακούτσης που αυτή τη στιγμή δεν παίζει διότι πρέπει να αγωνίζεται μόνο ένας τερματοφύλακας».

 

Για τις σχέσεις τους με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση:

Σ. Μανωλάς: «Είναι ένας άνθρωπος φιλόδοξος, ενώ εμείς είμαστε επαγγελματίες. Ήρθαμε να κάνουμε μία δουλειά, αλλά ξέρουμε κιόλας ότι στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Μπορεί να παίξεις την καλύτερη μπάλα και να χάσεις και γι’ αυτό πρόκειται για το πιο απρόβλεπτο, αλλά και ωραιότερο άθλημα. Βέβαια αν χάνεις συνέχεια, όσο και να σε εκτιμά ο πρόεδρος κάποια στιγμή θα φύγεις. Δυστυχώς τα αποτελέσματα καθορίζουν και τις συνεργασίες. Πάντως, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός με τον κ. Πάτση».

 

Για τον κόσμο της Νίκης:

Σ. Μανωλάς: «Όταν ήμουν στην ΑΕΚ δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο της. Πρέπει πάντα να δουλεύουμε με συναίσθημα έστω και αν δεν το εξωτερικεύουμε. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της. Ξέρω ότι έχει πολλούς φιλάθλους η Νίκη και θέλουμε να τον κάνουμε υπερήφανο για την ομάδα του. Γνωρίζω επίσης ότι είναι περισσότερος από αυτούς που έρχονται στο γήπεδο. Ελπίζω μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα να αναγκάσουμε και άλλους φίλους της ομάδας να έλθουν στο Πανθεσσαλικό και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

Λ. Μπίλης: «Η Νίκη Βόλου στο DNA της έχει λαό, προσφυγιά, καρδιά. Αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα διότι δεν υπάρχει Νίκη χωρίς κάποιο από αυτά τα στοιχεία. Δεν υπάρχει κόσμος τη Νέα Ιωνία χωρίς τη Νίκη του. Ο κόσμος και η ομάδα αποτελούν ζωντανά κύτταρα που ενώνονται κάθε Κυριακή και προσπαθούν να γράψουν μία ακόμη σελίδα στην ιστορία της Νίκης. Αυτό που περιμένω εγώ είναι να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα έδρας. Σε βάθος χρόνου πιστεύω πως θα το δούμε το Πανθεσσαλικό να γεμίζει και γι’ αυτό όλοι δουλεύουμε σκληρά».

 

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή:

Σ. Μανωλάς: «Την Κυριακή παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά ως τώρα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ίδιο γήπεδο κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μία «σφιχτή» ομάδα και θα χρειαστεί υπομονή και πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να την κερδίσουμε».

 

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:

Λ. Μπίλης: «Είναι πολλοί αυτοί που έχουν παρακολουθήσει την ομάδα μας, είτε αντίπαλοι παράγοντες, είτε προπονητές και ποδοσφαιριστές που δηλώνουν ότι η Νίκη έχει καλό σύνολο. Όντως πρώτο μέλημα της διοίκησης, αλλά και του προπονητικού τιμ της Νίκης είναι να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα.

Πρέπει, αν γίνει κάποια μεταγραφή, να βρεθεί ένας παίκτης που θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι δύσκολο λόγω εποχής να συμβεί, αλλά και πάλι εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι να μη χαλάσουμε το σύνολο.

Από κει και πέρα για να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή υπεισέρχονται και οικονομικά θέματα. Ας μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση έχει αναλάβει ένα τεράστιο οικονομικό βάρος στις πλάτες της που αφορά χρέη παρελθόντων ετών, οπότε το δικό μας το έργο πρέπει να προστατέψει και αυτό το κομμάτι».

Ο χορός και η λαχειοφόρος

της Νίκης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει από κοινού με τον Ερασιτέχνη τον ετήσιο χορό της, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στο νυχτερινό κέντρο «See You».

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δώρο ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι. Το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, όλα πληρωμένα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/2 στον χορό της Νίκης. Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τους συνδέσμους Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

Ανακοίνωση

του Blue Club

Από το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» καλεί όλους τους Νικιώτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή. Η ομάδα πρότυπο που έχει υποχρεώσει πλέον όλα τα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί της, με τη βοήθεια του λαού μας αυτή την Κυριακή θα βρεθεί ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Η Νικάρα μας ανταποδίδει τους κόπους και τις αγωνίες να την κρατήσουμε ζωντανή στα πέτρινα χρόνια και όλοι εμείς πρέπει να είμαστε στο Πανθεσσαλικό να τη χειροκροτήσουμε.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως την Κυριακή από τις 11.00 στα γραφεία του συνδέσμου στη διεύθυνση Μαιάνδρου 14 θα υπάρχουν εισιτήρια του αγώνα. Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στις 15.00. Να είμαστε όλοι εκεί».
Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή στα γραφεία τους οι Blue Angels, που εξέδωσαν και την κάτωθι ανακοίνωση:

«Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που μια παρέα οπαδών της Νίκης Βόλου ξανάφερε στο προσκήνιο τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels (Γαλάζιοι Άγγελοι) που είχε ιδρυθεί το 1994. Από τότε αυτή η παρέα όλο και μεγαλώνει και γιγαντώνεται. Μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και τη δυναμική της Νίκης Βόλου και ανεβάζοντας επίπεδο το οπαδικό της κίνημα. Πιστοί όλα αυτά τα χρόνια στις ιδέες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα συνεχίζουμε να τη  στηρίζουμε και να την ακολουθούμε παντού. Κάθε Κυριακή γράφουμε χιλιόμετρα για τη Νίκη για ένα και μόνο λόγο: Γιατί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς μας. Κλείνοντας αυτά τα επτά χρόνια ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Νίκης Βόλου, θα θέλαμε μέσα από την  καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν  όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε σαν σύνδεσμος και σαν οπαδικό κίνημα της Νίκης Βόλου. 

Την Παρασκευή 18/1/13, λοιπόν και ώρα 20.00, στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει ένα πάρτι και μαζί θα κόψουμε και την πίτα του συνδέσμου. Όλοι οι Νικιώτες είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή. Κάθε αγώνας της Νικάρας μας θα είναι γιορτή φέτος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το