Τοπικά

Ο θάνατος βρήκε 63χρονο στο τιμόνι

ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στο τιμόνι βρήκε ο θάνατος έναν 63χρονο, ο οποίος φαίνεται να υπέστη οξύ έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε. Ως αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, που ανεξέλεγκτα συνέχισε την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα – μικρού σχετικού βάθους – στην περιοχή Φυτόκου. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, κοντά στον οικισμό «Γκιώνη», στο Φυτόκο Βόλου. Νεκρός είναι ο άτυχος Γεώργιος Κορδέλας, 63 ετών, ο οποίος διέμενε στο Βόλο.

Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε τροχαίο δυστύχημα, στην πορεία όμως διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με πιθανότερο την ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Ο 63χρονος με το αυτοκίνητό του, κινούταν γύρω στις 3 χθες το μεσημέρι, σε χωματόδρομο προς τον οικισμό «Γκιώνη». Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από την πορεία και άρχισε να κατρακυλά σε κατηφόρα προς τον γκρεμό. Την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου ανέκοψαν δέντρα και το αυτοκίνητο σταμάτησε. Διερχόμενοι στη συνέχεια είδαν το αυτοκίνητο, θεώρησαν πως σημειώθηκε τροχαίο και ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άντρα από το αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος του άτυχου Γιώργου Κορδέλα οφείλεται σε ανακοπή και όχι σε τροχαίο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το