Τοπικά

Ο θάνατος βρήκε 34χρονο στον ύπνο

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Ένας νέος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που κοιμόταν σε φιλικό του σπίτι. Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του άντρα θεωρούνται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, παθολογικά. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε και διατάχθηκε νεκροψία, που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας.

Τον άντρα, ηλικίας 34 ετών, βρήκε νεκρό χθες το πρωί ο φίλος του, ο οποίος τον φιλοξενούσε. Ο 34χρονος κοιμόταν στον καναπέ. Γύρω στις 8.30 χθες το πρωί ο φίλος του διαπίστωσε ότι δεν είχε αισθήσεις και τηλεφώνησε στο «166». Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι του, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν νεκρός. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που ανέλαβε τη διενέργεια της προανάκρισης για τις συνθήκες θανάτου του 34χρονου.

Από την Αστυνομία ο θάνατος χαρακτηρίζεται ως αιφνίδιος. Τα ευρήματα της νεκροψίας αναμένεται να δώσουν κάποιες πρώτες απαντήσεις. Ο 34χρονος είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του φίλου και είχε κοιμηθεί εκεί. Τίποτε δεν προμήνυε ότι ο άτυχος άντρας δεν θα ξύπναγε πότε. Σε θέση ύπνου και ακίνητο το βρήκε ο φίλος του το πρωί.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το