Photo Gallery, Τοπικά

Ο «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου» ενισχύει το Δημοτικό Παντοπωλείο

Παντοπωλείο

Ευχαριστίες προς τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, τα σωματεία και όλους τους πολίτες του Βόλου, για το γεγονός ότι έχουν «αγκαλιάσει» τη λειτουργία του Δημοτικού Παντοπωλείου ενισχύοντας συστηματικά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς για όλους, εκφράζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολος Παντσάς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωσή του «με τη βοήθεια φυσικών προσώπων, επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οργανώσεων και πολλών εθελοντών, το δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει πλέον οργανώσει ένα πλέγμα ουσιαστικής υποστήριξης μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, που τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξη όχι μόνο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των συνανθρώπων μας. Οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες και η όποια βοήθεια προς το δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι πάντα ζωτικής σημασίας.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το σωματείο «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», ένα από τα πιο παλιά σωματεία της περιοχής το οποίο διατηρεί μόνιμη σχέση και επαφή με τις λαϊκές ανάγκες. Ευχαριστούμε για την αμέριστη βοήθεια και τη συνεχή υποστήριξή του, που μας επιτρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενισχύουμε τα ράφια της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης και να δίνουμε μια ανάσα ζωής σε πολλούς συμπολίτες μας. Οφείλουμε να τονίσουμε, ότι τέτοιες ενέργειες τιμούν πρώτα απ’ όλα  αυτούς που τις πραγματοποιούν αλλά και την κοινωνία στο σύνολο της.

Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προσφορές σαν αυτές, στους καιρούς που ζούμε, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο από υλικής, όσο και από ηθικής απόψεως και δίνουν σε μας δύναμη να συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το