Photo Gallery, Πολιτική

Ουρές για μία δωρεάν μερίδα κρέατος

Στην Βαρβάκειο Αγορά όπου οι κρεοπώλες οργάνωσαν ένα παραδοσιακό "τσιμπούσι" λόγω της Τσικνοπέμπτης
Στην Βαρβάκειο Αγορά οι κρεοπώλες οργάνωσαν ένα παραδοσιακό “τσιμπούσι” λόγω της Τσικνοπέμπτης

Ουρές σχηματίστηκαν παρά το ψιλόβροχο στην Βαρβάκειο Αγορά όπου οι κρεοπώλες οργάνωσαν ένα παραδοσιακό “τσιμπούσι” λόγω της Τσικνοπέμπτης καθώς πολλοί συμπολίτες μας έσπευσαν να πάρουν ένα κομμάτι κρέας και ψωμί.

Η εξευτελιστική εικόνα των ανθρώπων που στήνονται σε ουρά για λίγο φαγητό επαναλαμβάνεται σε κάθε αφορμή που υπάρχει ευκαιρία από δωρεάν διανομές διαφόρων φορέων.

Με ομπρέλες στα χέρια “καθημερινοί” άνθρωποι έχουν στηθεί στο σημείο όπου γίνεται διανομή περιμένοντας υπομονετικά.

Πρόσφατα πρωτοβουλία αγροτών για διανομή δωρεάν οπωροκηπευτικών προκάλεσε συνωστισμό στην πλατεία Βάθη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δημοσιεύματα για τη χώρα μας όπου κυριαρχούσαν τα απλωμένα χέρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Πραγματικά είναι κατάντια να μαζεύεται κόσμος για να φάει. Φανταστείτε όμως, όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ταϊζουμε και κρέας αλόγου! Τέτοια ιστορία έσκασε και στη Θεσσαλονίκη και είναι πραγματικά για λύπηση. Όταν βλέπεις εταιρείες όπως ο ΝΙΚΑΣ και ο ΥΦΑΝΤΗΣ να μας πασάρουν άλογο (και μάλιστα άρρωστο απ’ ότι λένε οι ειδικοί) για μοσχάρι και χοιρινό… η κατάσταση είναι για κλάματα. Άραγε ο ίδιος ο ΝΙΚΑΣ και ο ΥΦΑΝΤΗΣ τι τρώνε;

Μοιραστείτε το