Τοπικά

Ομολόγησε ο 27χρονος την επίθεση

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

«Εσπασε» τελικά και ομολόγησε την ενέργειά του να πυροβολήσει και να τραυματίσει βαρύτατα τον 37χρονο Μανώλη Καραμανλάκη, ο νεότερος από τους δυό αδελφούς, που έχουν συλληφθεί και ήδη μεταφερθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια να παραπεμφθούν για απολογία στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες  ο 27χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που έριξε με την καραμπίνα, σε βάρος του 37χρονου, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα τον χαστουκίσει, λόγω των διαφορών που είχαν όταν πήγε στο κατάστημα του θύματος.

Με την κατάθεσή του προσπάθησε να αφήσεις έξω από το πλαίσιο της εγκληματικής ενέργειας τον αδελφό του, ωστόσο η Αστυνομία θεωρεί και τον μεγαλύτερο αδελφό συνεργό και τον παραπέμπει με βάση τα ευρήματα που βρέθηκαν στο χώρο της επίθεσης.

Στο μεταξύ, εξακολουθούν οι προσπάθειες για την ανεύρεση της καραμπίνας που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική ενέργεια κατά του Καραμανλάκη. Η Αστυνομία φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής των δύο αδελφών και σε άλλη εγκληματική πράξη, που αναμένεται να διαλευκανθεί σύντομα, οπότε και θα γίνουν ανακοινώσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το