Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Ομιλία Ρομπόλη για εργασιακά και ασφαλιστικά

 

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Σάββας Ρομπόλης,
Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Σάββας Ρομπόλης,


Ημερίδα για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σάββα Ρομπόλη, Καθηγητή Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικό Διευθυντή Ι.Ν.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., διοργανώνουν σήμερα στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου, η Διοίκηση του ΕΚΒ και η Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Στην εκδήλωση με θέμα «Οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματά τους την περίοδο της κρίσης» θα γίνει ενημέρωση για τις δράσεις και το έργο που προωθεί η Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Βόλου στα πλαίσια της Πράξης «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» που έχει αναλάβει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.).

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Σάββας Ρομπόλης, Καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικός Διευθυντής Ι.Ν.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., ο οποίος  θα αναφερθεί σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Επίσης, ο κ. Χρήστος Γούλας, διευθυντής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ι.Ν.Ε./ΓΣΕΕ, θα παρουσιάσει τις παρεμβάσεις του Ινστιτούτου και του Εργατικού Κέντρου στο Νομό μας. Για όσους το επιθυμούν, θα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Το πρόγραμμα της ημερίδας, έχει ως εξής:

18:30 – 19:00        Προσέλευση- Καφές

19:00 – 19:10        Εναρκτήριος χαιρετισμός Θαν. Παπαδημόπουλου, Προέδρου Εργατικού Κέντρου Βόλου

19:10 – 19:30        Προβολή και παρουσίαση του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων – Δράσεις της Δομής Ισότητας των Φύλων Ε.Κ. Βόλου» – Σμαράγδα Λιάτσικου Υπεύθυνη Δομής Ισότητας Ε.Κ. Βόλου

19:30- 20:15  «Κοινωνικοοικονομική κρίση και Εργαζόμενοι» – Σάββας Ρομπόλης,  Καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικός Διευθυντής Ι.Ν.Ε./ Γ.Σ.Ε.Ε.

20:15 – 20:30  «Οι παρεμβάσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Βόλου στο Νομό Μαγνησίας» – Χρήστος Γούλας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Ι.Ν.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε.

20:30 – 21:00     Ερωτήσεις –Συζήτηση

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το