Πολιτισμός

Ομαδική έκθεση του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Από το παραμύθι του «μικρού πρίγκιπα» εμπνεύστηκε η Μαρία - Ανδρομάχη Χατζηνικολάου (ένα από τα έργα της έκθεσης)
Από το παραμύθι του «μικρού πρίγκιπα» εμπνεύστηκε η Μαρία – Ανδρομάχη Χατζηνικολάου (ένα από τα έργα της έκθεσης)

«Όταν ο λύκος δεν είναι εδώ»

Η νέα έκθεση του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βασδέκειο και εγκαινιάζεται σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ., στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο (Μυτιλήνης και Χαλκηδώνος στη Νέα Ιωνία).Η έκθεση έχει ως θέμα, τα παραμύθια και στήθηκε σε ένα χώρο όπου καθημερινά κινούνται παιδιά που έρχονται σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης.

Στην άκρη αυτού του δρόμου, όπου το άπιαστο των παραμυθιών «τρυπώνει» μέσα στην ύλη και γίνεται σχήμα και όγκος, μας περιμένουν οι καλλιτέχνες, μέλη του ΕΣΒ: Γιακμογλίδου Νεκταρία, Δουλκέρογλου Μαργαρίτα, Κασσαβέτη Κατερίνα, Λάσκος Σταμάτης, Μιναρετζόπουλος Ιωακείμ, Ντάτσιου Κερασία, Παπαδοπούλου Καλυψώ, Παπαιωάννου Κλειώ – Αναστασία, Πάσχου Ισιδώρα, Ποδιάς Νικόλαος, Σαμαρά Κατερίνα, Σκυργιάννη Έρη, Τερλίδου Ιωάννα, Τσόλη Κωνσταντίνα, Χατζηνικολάου Μαρία – Ανδρομάχη και Ψύχα Εμμανουέλα να θυμηθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε γνωστά και άγνωστα παραμύθια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καλλιτέχνες που μετέχουν σ’ αυτή, θα μιλήσουν στα παιδιά για το έργο τους και θα πειραματιστούν δουλεύοντας με τα παιδιά του ΚΔΑΠ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 9π.μ.-9μ.μ. έως τις 26 Απρίλιου. Για πληροφορίες τηλ. 2421 0 91113.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το