Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βόλου: Η πιο μεγάλη ώρα είναι … ΤΩΡΑ!

ΟΛΥΜΠΙΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Με σοβαρές ελλείψεις, ιδιαίτερα στην αμυντική του γραμμή, ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει όλη τη χρονιά την Τετάρτη αντιμετωπίζοντας σε ένα ματς χωρίς αύριο τον Παναιτωλικό.

Δεν θα αγωνιστούν, λόγω καρτών οι Γουσούλης (κόκκινη κάρτα) και Τσιάτισος και Καπετάνος, που συμπλήρωσαν το όριο, όπως και ο τραυματίας Κατσιαρός.

Επίσης δεν θ’ αγωνιστούν τόσο ο Γκότοβος, όσο και ο χειρουργημένος Κωστούλας.

Στα θετικά σημεία είναι η επιστροφή των Γόγολου και Παλαιολόγου, ενώ πιθανότατα θα αγωνιστεί, τελικά, ο Ολίσε, που ταλαιπωρούνταν από θλάση

με όλες τις ενδείξεις το παρών θα δώσει και ο Ολίσε που σήμερα δεν αγωνίστηκε,

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει ξεσηκωθεί. Η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ δεν πρόκειται να ξεφύγει από το Βόλο.

 

Austrian Boys: Η πιο μεγάλη ώρα είναι … ΤΩΡΑ!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys τονίζοντας πως έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό Βόλου και της επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ. Καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να εξαντλήσει τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για την ομάδα, όπου κρίνεται η άνοδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κοντεύουν σχεδόν 2 χρόνια από τότε που κάποιοι αποφάσισαν με άτιμο τρόπο να διακόψουν την μεγάλη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, επιχειρώντας ακόμα και να σβήσουν από το ποδοσφαιρικό χάρτη την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας.

Τότε τους στείλαμε ένα μήνυμα: ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!

Δυο χρόνια σχεδόν αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε πάλι όσα μας στερήσανε. Και πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά. Το πρώτο βήμα έγινε με την επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι. Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τετάρτη με την άνοδο της ομάδας στην Super League και το τρίτο βήμα θα γίνει του χρόνου με την έξοδο μας στην Ευρώπη !!

Οι παίχτες μας και στο τελευταίο παιχνίδι έδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχής και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μόνο από ατυχία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Την Τετάρτη όμως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Με την βοήθεια του κόσμου είμαστε σίγουροι ότι τα παιδία που φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα κάνουν ότι πρέπει και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται από όλους μας, όχι απλά να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό, αλλά να το μετατρέψουμε σε μια απίστευτα καυτή έδρα, έτσι ώστε ο αντίπαλος να καταλάβει πριν βγει από τα αποδυτήρια, ότι το παιχνίδι αυτό ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου. 90 λεπτά όλοι όρθιοι, φωνή και τραγούδι !!

Στέλνουμε επίσης ένα μήνυμα σε όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν ξεχνά, αλλά επίσης έχει και το μυαλό να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, είμαστε περήφανοι που είμαστε Βολιώτες, είμαστε περήφανοι για τις αξίες και το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου.

Την Τετάρτη όλη η Ελλάδα θα καταλάβει ακόμα μια φορά τη τεράστια δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα μας θα δείξει σε όλους ότι αξίζει την άνοδο. Όλοι όσοι μας πολέμησαν αυτό το διάστημα, την Τετάρτη το βράδυ θα κρυφτούνε πίσω στις τρύπες τους.

Το σπίτι των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου θα παραμείνει ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα είναι το σημείο αναφοράς στην πόλη μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει να παραλάβει εισιτήρια για τον αγώνα που κοστίζουν 5 ευρώ. Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι την Τετάρτη θα γίνει μαζική μετάβαση στο Πανθεσσαλικό – με ώρα συγκέντρωσης 5.45 – με μια μηχανοκίνητη πορεία που όμοια της δεν θα έχει ξαναδεί η πόλη του Βόλου.

Την Τετάρτη παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν και που αγωνιστήκαμε 2 χρόνια!».

 

“Τα ψέματα τέλειωσαν την Τετάρτη έχουμε τελικό”

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για τον “τελικό” της Τετάρτης απευθύνουν και οι “Μυρμιδόνες” με ανακοίνωση που εξέδωσαν και στην οποία αναφέρουν:

“Τα ψέματα τέλειωσαν την Τετάρτη έχουμε τελικό.

Δύο χρόνια δεν σταμάτησαν να μας πολεμάνε, δύο χρόνια μας στέρησαν τη μεγάλη κατηγορία οι αλήτες του συστήματος, μας στέρησαν την Ευρώπη, δεν σεβάστηκαν τον κόσμο μας την ιστορία μας, το πάθος μας για την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.

Χολή, λάσπη, κοροϊδία και από Δευτέρα σε Δευτέρα το μόνο που παίρναμε, η ομάδα μας αναστήθηκε από τις στάχτες της, έχει φτάσει ένα βήμα πριν τη πολυπόθητη άνοδο που βρίσκεται πλέον στα πόδια μας, πάλεψε μια χρονιά με νύχια και με δόντια κάτω από δύσκολες συνθήκες. ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να λείπει από το πανθεσσαλικό την Τετάρτη το γήπεδο πρέπει να βράζει για να δώσουμε μια απάντηση προς όλους αυτούς, που μας πολέμησαν να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει τέλος. Ο βασιλιάς της Θεσσαλίας πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει τα πάντα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Την Τετάρτη 8 η ώρα όλοι στο γήπεδο για την μεγάλη γιορτή”.

 

Ολυμπιακός Β.: Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων

Ο Ολυμπιακός Βόλου την προσεχή Τετάρτη (19/6) δίνει τον αγώνα που θα κρίνει τους κόπους της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και ήδη η κινητοποίηση γι’ αυτό το σπουδαίο ματς είναι μεγάλη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό πως η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα Δευτέρα και η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ για τους φιλάθλους, προκειμένου να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Tην Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ, με δωρεάν είσοδο για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, από τα εξής σημεία:

ΓΡΑΦΕΙΑ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 – 14:30 & 18:00- 21:00

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ: 24210 41 717

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΦΑΣΟΥΛΙΔΟΥ, Αναλήψεως 260, τηλ.: 24210 55 167

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, Αλεξάνδρας 231- Βλαχάβα, τηλ.: 24210 35 353

Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12 233

Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου τέσσερις ώρες πριν την έναρξή του (από τις 16:00).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το