Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βόλου:Τέσσερις ροπαλιές στον Ηρακλή!

ΒΟΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Άνετη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικού επί του Ηρακλή, καθώς επικράτησε 4-0 και παρέμεινε στο κυνήγι του Παναιτωλικού, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μάριο Μπρέσκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 17’ ο Μπρέσκα έδωσε έτοιμο γκολ στον Σολάκη, ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-0. Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Σιατραβάνη. Στο 40’ όμως ο Μπρέσκα βγήκε σε αντεπίθεση, από λάθος της άμυνας του Γηραιού και ο Χουάντερσον τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Καπετάνος ευστόχησε για το 2-0.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο απειλητικός, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη. Στο 67’ ο Μπρέσκα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Νατσούρα και βγήκε απέναντι από τον Χουάντερσον για το 3-0, ενώ ο Σλοβάκος στο 82’ με νέα ατομική προσπάθεια, πέτυχε τα 4-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πινδώνης, Κατσιαρός (34’ Γουσούλης), Γκότοβος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Γιενγκά, Καπετάνος, Μπρέσκα (83’ Ναντάγια), Σολάκης (72’ Ανέτε)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Παληγεώργος Χρ., Λόπεθ, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Ισαάκ (70’ Νατσιόπουλος), Σουλίδης (40’ Κιρόφσκι), Σιατραβάνης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το