Photo Gallery, Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα μίνι χάντμπολ

Στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και του ΕΑΚ ολοκληρώθηκαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών και το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος μίνι αγοριών στο χάντμπολ. Εκατοντάδες λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μία διοργάνωση που αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τη χειροσφαίριση. Πρωταθλητές στα κορίτσια αναδείχθηκαν οι Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας, ενώ τον τίτλο στα αγόρια κατέκτησε ο Ζαφειράκης Νάουσας. Με τη συμμετοχή 23 συλλόγων ξεκινά σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Έπεσε η αυλαία των δύο πρωταθλημάτων χάντμπολ που φιλοξένησε η πόλη του Βόλου και αφορούσαν τις ηλικιακές κατηγορίες μίνι αγοριών και κοριτσιών. Η διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε πλευρά με την ΟΧΕ, την Περιφέρεια Θεσσαλία και τον Δήμο Βόλου να παίρνουν άριστα στον τομέα αυτό. Αγωνιστικά, εκατοντάδες παιδιά πρόσφεραν όμορφο θέαμα, ικανοποιώντας τους θεατές που από την Δευτέρα μέχρι και χθες έδωσαν το «παρών» στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και του ΕΑΚ.

Στα κορίτσια όπου το πρωτάθλημα ήταν Πανελλήνιο τον τίτλο κατέκτησαν οι Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας που στον τελικό νίκησαν με 8-7 τον ΓΑΣ Καματερού, ενώ την 3η θέση πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, καθώς στον μικρό τελικό επιβλήθηκε με 15-13 του Φαίακα Κέρκυρας. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, χάνοντας στον τελευταίο αγώνα της από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας με 17-8, δεν απέφυγε την 9η και τελευταία θέση. Ωστόσο, τα κορίτσια του Κενταύρου πάλεψαν σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια του Κενταύρου. Οι εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ήταν ελπιδοφόρες, ενώ κατετάγησαν στην 8η θέση μια και στο τελευταίο τους ματς ηττήθηκαν με 17-12 του Αμύντα Αμυνταίου. Εδώ τον τίτλο πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας, που στον τελικό κέρδισε με 22-14 τον Φαίακα Κέρκυρας. Τρίτη κατετάγη η Δράμα, διότι νίκησε στον μικρό τελικό τον Φίλιππο Βέροιας (2).

Η τελική κατάταξη

Η τελική κατάταξη των ομάδων στα δύο πρωταθλήματα μίνι είναι η κάτωθι:

Κορίτσια: 1. Κωνσταντινουπολίτες, 2. ΓΑΣ Καματερού, 3. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, 4. Φαίακας Κέρκυρας, 5. Φέρων, 6. Δράμα, 7. Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, 8. Ακρίτες Νευροκοπίου, 9. Κένταυρος Αγριάς.

Αγόρια: 1. Ζαφειράκης Νάουσας, 2. Φαίακας Κέρκυρας, 3. Δράμα, 4. Φίλιππος Βέροιας (2), 5. Φίλιππος Βέροιας (1), 6. ΧΑΝΘ, 7. Αμύντας Αμυνταίου, 8. Κένταυρος Αγριάς, 9. ΠΑΟΚ.

Αρχίζει το Πανελλήνιο

Παμπαίδων

Με τη συμμετοχή 22 συλλόγων ξεκινά σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων, το οποίο θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Φυσικά και εδώ μετέχει ο Κένταυρος Αγριάς, καθώς και οι: ΠΑΟΚ, Πανόραμα, Γ.Σ. Χανίων, Δικέφαλος Αστέρας, ΓΑΣ Καματερού, Διομήδης Άργους, Φοίβος Συκεών, Φίλιππος Βέροιας, Φαίακας Κέρκυρας, Αερωπός Έδεσσας, Κωνσταντινουπολίτες Πυλαίας, Πανελλήνιος, Καλαμαρί, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αστέρας Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Πολιτεία, Αναγέννηση Βύρωνα, Ζαφειράκης Νάουσας, Δράμα, ΑΣΕ Δούκα, ΧΑΝΘ.

Στη φάση των ομίλων ο Κένταυρος Αγριάς θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο Αστέρα σήμερα στις 9 το πρωί, τον Α.Ο. Πολιτεία επίσης σήμερα στις 16.45 και αύριο Κυριακή την ομάδα της ΧΑΝΘ στις 14.00. Όλοι οι αγώνες του Κενταύρου θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το