Photo Gallery, Τοπικά

Οι 50 αποχρώσεις του ασπρόμαυρου από το Θ. Τζήμερο

Μερικές δεκάδες φίλοι και στελέχη της "Δημιουργίας, ξανά!" παρευρέθηκαν χθες στην ομιλία του κ. Θάνου Τζήμερου

«Όλα τα προβλήματα λύνονται με απλές λύσεις, αρκεί να πιστεύουμε σ’ αυτές», ήταν το θέμα ομιλίας του προέδρου του κόμματος Δημιουργία, ξανά! κ. Θάνου Τζήμερου, χθες το πρωί, στο Ξενία Βόλου.

Ο ίδιος τόνισε: «Πιστεύουμε βαθιά πως οι απλές λύσεις είναι η καινούργια πολιτική γλώσσα, ο καινούργιος πολιτικός πολιτισμός, και εάν δεν αρχίσουν, όσοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να κουβεντιάζουν για συγκεκριμένα πράγματα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ούτε η Ελλάδα να βγει από την κρίση, ούτε ανάπτυξη να έρθει».

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, ο κ. Τζήμερος πρόσθεσε πως «τις τελευταίες μέρες ζούμε μία τεχνητή ευφορία με τη δόση που κατάφερε, σαν ναρκομανής, να εξασφαλίσει η κυβέρνηση. Θα πάρουμε αυτή τη δόση, θα την καταναλώσουμε και θα περιμένουμε με αυτή να έρθει η ανάπτυξη. Η ανάπτυξη, όμως, γίνεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Γίνεται όταν οι εργασίες που μπορούν να φέρουν χρήμα στην Ελλάδα, διεκπεραιώνονται εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία». Ακόμη, διευκρίνισε πως ένα πολιτικό κόμμα όπως η Δημιουργία, ξανά! πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή με την τοπική κοινωνία. Η Δημιουργία, ξανά! ιδρύθηκε για να υπενθυμίσει, πως υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να λύνονται τα προβλήματα, ο απλός τρόπος, ο τρόπος του κοινού νου, σε συνδυασμό με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και έχουν δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα αντικείμενα», επεσήμανε ο κ. Τζήμερος.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα στη Λάρισα έγινε η ιδρυτική συνδιάσκεψη της Περιφερειακής Οργάνωσης Λάρισας – Τρικάλων – Καρδίτσας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) του κόμματος Δημιουργία, ξανά!. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Τζήμερος.

Στη συνδιάσκεψη έγινε ενημέρωση των μελών και φίλων του κόμματος για την πορεία προς το συνέδριο τον προσεχή Μάρτιο.

Οι θέσεις του κόμματος συνδιαμορφώνονται με τους πολίτες μέσα από διάλογο, οι δε προτάσεις που καταγράφηκαν, θα περιληφθούν στη σύνταξη των θέσεων της Θεσσαλίας στο συνέδριο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το