Photo Gallery, Τοπικά

Οι υποψήφιοι για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Αύριο στήνονται οι κάλπες στο Νομό για την εκλογή αυτών που θα συμμετέχουν
Αύριο στήνονται οι κάλπες στο Νομό για την εκλογή αυτών που θα συμμετέχουν

Στις κάλπες προσέρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο 9ο συνέδριο του Κινήματος. Οι διαδικασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων, που διεκδικούν μια θέση στο συνέδριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, «το συνέδριό μας είναι η μεγάλη ευκαιρία για να μετασχηματισθεί το ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό, δημοκρατικό, ανοιχτό και συλλογικό κόμμα. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τον εαυτό μας, για να αλλάξουμε την κοινωνία.

Αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα και στο Νομό μας γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων καθώς και των συνέδρων του συνεδρίου της νεολαίας που θα διεξαχθεί πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τα μέλη τους φίλους και κάθε Έλληνα πολίτη, που πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε ξανά την πατρίδα μας κανονική χώρα, να συμμετέχει στις διαδικασίες.

Εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν σε όλο το Νομό και κάθε Δήμος θα εκλέξει τους αντιπρόσωπους που του αναλογούν, αν η συμμετοχή καλύψει το όριο που ορίζουν οι εγκύκλιοι του Κινήματος. Η επιπλέον συμμετοχή αυξάνει αναλογικά και τους αντιπρόσωπους που εκλέγονται.

Σε όλα τα εκλογικά τμήματα οι εκλογές θα αρχίσουν στις 08.00 και θα τελειώσουν στις 19.00.

Στο Δήμο Βόλου θα υπάρχουν δύο κάλπες, μια για τους σύνεδρους του 9ο συνεδρίου και μια για το συνέδριο της νεολαίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη και οι φίλοι που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, καθώς και όσοι συμπληρώσουν κατά την προσέλευσή τους αίτηση εγγραφής ή επικαιροποίησης των στοιχείων τους. Μαζί τους πρέπει να έχουν ένα δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, στο οποίο να αναφέρεται και η ημερομηνία γέννησης.

Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Κινήματος και προκειμένου να καλυφθούν κάποια έξοδα των οργανώσεών μας, κάθε μέλος ή φίλος που θα ψηφίζει θα καταβάλλει 2 ευρώ».

Τα εκλογικά τμήματα ανά Δήμο στο Νομό μας είναι:

Δήμος Βόλου: Κτίριο Δίαυλος, Σκενδεράνη (Τοπάλη-Δημητριάδος, Βόλος), πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου, πρώην Δημαρχείο Αγριάς, πρώην Δημαρχείο Πορταριάς.

Δήμος Αλμυρού: Δημαρχείο Αλμυρού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Δήμος Ρήγα Φεραίου: ΚΕΠ Βελεστίνου, ΚΕΠ Στεφανοβικείου.

Δήμος Νοτίου Πηλίου: ΚΕΓΕ Αργαλαστής, πρώην Κοινότητα Τρικερίου.

Δήμος Ζαγοράς: Δημαρχείο Ζαγοράς.

Δήμος Σκιάθου: ΚΑΠΗ Σκιάθου.

Δήμος Σκοπέλου: Δημαρχείο Σκοπέλου.

Δήμος Αλοννήσου: Δήμος Αλοννήσου.

Οι υποψήφιοι για το 9ο συνέδριο ανά Δήμο είναι:

1. Δήμος Βόλου: Βακουφτσή Κερασίνα (Σούλα), Γίτση Μαρία, Γκαμπένης Κων/νος, Γουσουτίδης Χρήστος, Θασίτη Βασιλική, Καλοπίτας Γεώργιος, Κατράνη Ταξία, Κούντριας Αθανάσιος, Κουτσούκος Δημήτριος, Κωνσταντής Ευστάθιος, Μητρομάρας Γεώργιος, Πλιάκας Θωμάς, Πρίγκος Ιωάννης, Ρίζος Δημήτριος, Σκρίμπας Αθανάσιος, Τσαλαπόρτας Γεώργιος, Τσαλίκη Νεραντζούλα (Τζούλια), Τσεκούρα Παρασκευή (Βίκυ), Τσεμπερλίδου Ευδοξία, Τσιάμη Μαρία, Τσιμπανάκος Δημήτριος.

Υποψήφιοι για το συνέδριο νεολαίας: Γκαμπένης Κων/νος, Θασίτη Βασιλική, Καλοπίτα Κων/να, Καλοπίτας Γεώργιος, Κατράνη Ταξία, Κωνσταντής Ευστάθιος, Μαργέτη Νεφέλη, Μητρομάρας Γεώργιος, Παναγιωτοπούλου Αναστασία, Τσεμπερλίδου Ευδοξία, Τσιμπανάκος Δημήτριος.

2. Δήμος Αλμυρού

Υποψήφιοι για το 9ο συνέδριο: Ζώγας Γεώργιος, Ματίκας Στέργιος, Νάντζιου Μαρία, Πάντζιος Κων/νος, Σκούρας Αναστάσιος, Τέγος Βασίλειος.

3. Δήμος Ρήγα Φεραίου: Αντζούρης Γαρύφαλλος, Βαζή Δήμητρα, Κουκότσικας Γεώργιος, Παπαϊωάννου Αθανάσιος, Παπατόλιας Απόστολος.

4. Δήμος Νοτίου Πηλίου: Διαννελάκης Ιωάννης, Φλερής Γεώργιος, Ψιμοπούλου Κλεοπάτρα.

5. Δήμος Ζαγοράς: Σαμαρά Μαρία, Σπανός Δημήτριος.

6. Δήμος Σκιάθου: Κοφινάς Φώτιος.

7. Δήμος Σκοπέλου: Κοχύλης Δημήτριος.

8. Δήμος Αλοννήσου: Φλώρους Σπυρίδων.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το