Πολιτισμός

Οι «Σκηνοβάτες» στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης που προωθείται από το Δήμο Βόλου μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ παρουσιάζει τη φετινή της επιτυχία “Ένα βότσαλο στη λίμνη”. Η παράσταση θα δοθεί στο ολοκαίνουργιο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και προαιρετική προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη μεταφορά της στον αγαπημένο ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο, με πρωταγωνιστή αρχικά (1952) τον αείμνηστο Βασίλη Λογοθετίδη και σε επανέκδοση αργότερα, με τον επίσης αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα και με τίτλο “Ο Σπαγγοραμένος”. Ταινίες αλησμόνητες, χαρακτήρες κλασσικοί, αξίες ανεξίτηλες στο χρόνο, που κουβαλούν μέχρι σήμερα, αρκετές δεκαετίες μετά, όλο το ειδικό βάρος της χρυσής εκείνης εποχής και των ταλαντούχων δημιουργών της.

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης ο Απόστολος Πλακόπουλος. Παίζουν επίσης  οι:  Εβίτα Αλεξάνδρου, Ειρήνη Σκουλή, Ηρώ Μόσχου, Σόφη Ηλιάδη,  Γιώργος Αποστολίδης, Νικόλας Πλακόπουλος, Ελένη Καββαδία, Νίκος  Παλιούρας.  Έκτακτη συμμετοχή Δημήτρης Καρατζόγλου. Ζωντανή μουσική από τους Νίκο Παπαργύρη (πλήκτρα) και  Στάθη Καραδημητρίου (ακορντεόν). Τραγουδούν ο Νίκος Παπαργύρης, η Σόφη Ηλιάδη, η Ελένη Καββαδία, ο Νικόλας Πλακόπουλος και ο Απόστολος Πλακόπουλος.  Έπιπλα σκηνικού  –  σκηνικά αντικείμενα: DISCONTO

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το