Πολιτισμός

Οι «εκρηκτικοί» Koza Mostra

 

Οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Alcohol is free»
Οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Alcohol is free»

Μαζί με τους Band Fatale σε ρυθμούς αποκριάς την Παρασκευή στο Vox

Οι Koza Mostra, το σχήμα έκπληξη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Alcohol is free», θα εμφανιστεί μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου στο μεγαλύτερο live πάρτι της Αποκριάς, στο VOX music stage. Μαζί τους ζωντανά το τοπικό συγκρότημα Band Fatale.

Mε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και μόλις ένα χρόνο ενεργού δράσης, η μαφιόζικη κολλεκτίβα Koza Mostra έχει ξεσηκώσει το κοινό παντού την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην τελευταία περιοδεία και με εμφανίσεις στη Γαλλία στο φεστιβάλ «La Kumpania» αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς. Βalkan, ska punk, rock και τσιγγάνικοι ρυθμοί συμπληρώνουν το πιο εκρηκτικό μουσικό μείγμα που έχει εμφανιστεί τελευταία σε όλη την Ελλάδα. Οι Κόζα Μόστρα είναι οι: Ηλίας Κόζας – τραγούδι, Αλέξης Άρχοντης – ντραμς, Στέλιος Σιώμος – κιθάρα, Χρήστος Καλαϊτζόπουλος – ακορντεόν, Δημήτρης Χριστόνης – μπάσο και Βασίλης Ναλμπάντης στην τρομπέτα. Οι Band Fatale έχουν πολλές εμφανίσεις σε live σκηνές δίπλα σε καλλιτέχνες αλλά και σε φεστιβάλ. Το μουσικό τους ύφος είναι reggae, ska, funk με συνύπαρξη πάνω στη σκηνή μπαγλαμά, σαξοφώνου, όμποε, φλάουτου, cajon και ηλεκτρικού ήχου, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχόχρωμα αυθεντικό και πλούσιο. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και γέλια!  Οι πόρτες ανοίγουν 10:30 μ.μ.. Εισιτήρια: Ταμείο 10 €, προπώληση 8 € από τα Elefantas coffee bar, Casablanca cinephile και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Η Θεσσαλία».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το