Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Οδηγός ΙΧ είχε… Άγιο και σώθηκε

Παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία σε ισόπεδη διάβαση
Παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία σε ισόπεδη διάβαση

Και νέο ατύχημα χθες το πρωί στην ισόπεδη διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών στην οδό Ζάχου με Παπαδιαμάντη. Ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο προσπάθησε να διέλθει από τις γραμμές, την ώρα που είχαν ανάψει τα προειδοποιητικά φωτεινά και ηχητικά σήματα για τη διέλευση τρένου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Ευτυχώς, η αμαξοστοιχία, που μόλις είχε ξεκινήσει από το σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου με κατεύθυνση τη Λάρισα, δεν είχε προλάβει να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έτσι παρέσυρε το μικρό ΙΧ μάρκας Όπελ λίγα μέτρα, προξενώντας του μόνον υλικές ζημιές στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Ο 70χρονος οδηγός σώθηκε και βγήκε σχεδόν άθικτος από το όχημα.

Η παράσυρση έγινε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι χθες κι ενώ στο σημείο υπήρχε μεγάλη κίνηση οχημάτων, αφού είναι μια από τις ισόπεδες διαβάσεις με αυξημένη κίνηση τροχοφόρων.

Σημειώνεται ότι προ τριών μηνών στο ίδιο σημείο είχε συμβεί παράσυρση δίκυκλου, με τον ηλικιωμένο οδηγό του να έχει διασωθεί επίσης, ενώ το δίκυκλό του είχε βρεθεί στην κοίτη του χειμάρρου.

Πρόκειται για ισόπεδη διάβαση καρμανιόλα, όπως επισημαίνουν περίοικοι και σιδηροδρομικοί, που ζητούν την υπογείωσή της. Μάλιστα σημειώνουν, ότι δεν έπρεπε να κατασκευαστεί.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Ο Ελληνικος λαικισμος. Για την ευθυνη των διερχομενων οδηγων αναφορα καμια. Συνεχιζουμε να χαιδευουμε αυτια. Πρεπει να συληφθουν και να πληρωσουν προστιμο.

Μοιραστείτε το