Photo Gallery, Τοπικά

Ξεψύχησε μετά την παράσυρση από φορτηγό 73χρονη

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 73χρονη σημειώθηκε στην οδό Λαρίσης (φωτό από την ιστοσελίδα www.mycitynet.gr)

 

Ο θάνατος παραμόνευε χθες το πρωί στην οδό Λαρίσης με Νεαπόλεως για μία ηλικιωμένη γυναίκα. Την ώρα που διέσχιζε την οδό Λαρίσης παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο. Ο τραυματισμός της, αρχικά, δεν είχε θεωρηθεί σοβαρός σε τέτοιο μάλιστα σημείο που να κινδύνευε η ζωή της. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης φαίνεται πως η γυναίκα κατέληξε από το ισχυρό σοκ που υπέστη όταν παρασύρθηκε από το μεγάλο όχημα. Η νεκροψία αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Νεκρή είναι 73χρονη Ελπινίκη Πιτσιώρη η οποία διέμενε στο Βόλο. Χθες το πρωί, γύρω στις 9.30, η γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει πεζή την οδό Λαρίσης, στο ύψος της οδού Νεαπόλεως. Εκείνη την στιγμή περνούσε ένα φορτηγό με οδηγό έναν 41χρονο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η γυναίκα παρασύρθηκε από το πίσω μέρος του φορτηγού. Το μεγάλο όχημα φέρεται να την χτύπησε με την πίσω ρόδα του. Στο σημείο έσπευσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Αρχικά διαπιστώθηκε ότι η 73χρονη υπέστη θλαστικό τραύμα στα πλευρά. Στο Νοσοκομείο η γυναίκα εισήχθη στο χειρουργείο, όμως άφησε την τελευταία της πνοή. Είχε υποστεί ισχυρό σοκ από το χτύπημα.

Ο 41χρονος οδηγός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και παραπέμπεται να δικαστεί σε τακτή δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις μαρτυρίες, η ηλικιωμένη φέρεται να διέσχισε τον δρόμο χωρίς την απαιτούμενη προσοχή. Η οδός Λαρίσης είναι ένας μεγάλος οδικός άξονας με συνεχή κυκλοφορία και μάλιστα μεγάλων οχημάτων. Επίσης, ούτε και ο οδηγός του φορτηγού φαίνεται να την αντελήφθη και να είχε την απαιτούμενη προσοχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το