Photo Gallery, Αθλητισμός

Ξεσηκωμός στο Βελεστίνο

Ξεσηκωμός επικρατεί στο Βελεστίνο για τον σημερινό αγώνα του Ρήγα Φεραίου με τον Δωτιέα Αγιάς που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» και με τις εκδηλώσεις τους να βοηθήσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Βήμα ανόδου θέλει να κάνει σήμερα το απόγευμα ο Ρήγα Φεραίος, υποδεχόμενος στο στάδιο του Βελεστίνου τον Δωτιέα Αγιάς. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν την έδρα τους για να εδραιωθούν στη 2η προνομιούχο θέση του 6ου ομίλου, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα, αυτόν ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και την Α.Ε. Λεονταρίου, θα μπορούν να βρεθούν ακόμη και στην κορυφή.

Βέβαια η προσοχή τους είναι αποκλειστικά στραμμένη στο δικό τους παιχνίδι που αναμένεται να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εξάλλου, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα μετέχουν μόνο πρωταθλήτριες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι το αγωνιστικό επίπεδο είναι υψηλό. Μάλιστα ο Δωτιέας έχει μόνο ένα βαθμό ως τώρα στο ενεργητικό του και ουσιαστικά σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο, κάτι που μπορεί να τον κάνει πολύ επικίνδυνο.

Όσο για τον Ρήγα μετρά ως τώρα μία νίκη με την Α.Ε. Λεονταρίου και μία ήττα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Σήμερα θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του, κάτι που εν πολλοίς θα εξαρτηθεί από τη δική του απόδοση. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να έχουν αγωνιστική εικόνα εφάμιλλη με αυτής της πρεμιέρας των μπαράζ, απέναντι στην Α.Ε. Λεονταρίου. Αν έχουν τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι κατά πολύ αυξημένες.

Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν ως πολύτιμο συμπαραστάτη το φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου. Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας αναμένεται σήμερα να βρεθούν στις κερκίδες για να στηρίξουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη. Εξάλλου, οι φίλαθλοι εκτιμούν τα όσα τους έχει προσφέρει η ομάδα φέτος και θέλουν να τη βοηθήσουν να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στη Δ’ Εθνική.

Η αποστολή των «κυανολεύκων»

Η αποστολή του Ρήγα Φεραίου απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές, αφού ο κ. Μπακάλης απέκλεισε τους στρατευμένους Χατζηαθανασίου και Γάρο, καθώς και τους τραυματίες Βογιατζή και Πάσχο, ενώ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα αποκλειστεί άλλος ένας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Βουραζέρης, Γούτσιος, Κλώθος, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Ποτόμι, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τριχόπουλος, Τσιαντής, Χατζής, Γουτούλης, Μπλέτσας, Ν. Ντόντος.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Ιωσήφ Σφακιανάκης της ΕΠΣ Αθηνών με συνεργάτες τους κ.κ. Αθανάσιο Ταρανά και Δημήτριο Αθανασόπουλο της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Βασίλειος Σταμούλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο για την άνοδο στη Δ’ Εθνική είναι το εξής:

Στάδιο Βελεστίνου, 17.00, Ρήγας-Δωτιέας

Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17.00, Αχιλλέας-Α.Ε. Λεονταρίου

Η βαθμολογία

1. Αχιλλέας Ν. 1-0 4

2. Ρήγας Φεραίος 2-1 3

3. Α.Ε. Λεονταρίου 1-2 3

4. Δωτιέας Αγιάς  0-1 1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το