Photo Gallery, Αθλητισμός

Ξεκούραση στη Νίκη

 

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά η Νίκη δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό. Οι «κυανόλευκοι» θα επιστρέψουν στη δράση την ερχόμενη Κυριακή δίνοντας το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Μάλιστα το συγκεκριμένο ματς θα είναι και τηλεοπτικό. Ξανά σε απολογία η ΠΑΕ, αυτή τη φορά για το ματς με την Παναχαϊκή.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Η ισοπαλία στη Δράμα με την τοπική Δόξα σίγουρα αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για τη Νίκη. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετή να την κρατήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας της Football League μια και την ξεπέρασε ο Ηρακλής Ψαχνών, ενώ και ο πρωτοπόρος Εργοτέλης αύξησε τη διαφορά από τους «κυανόλευκους» στους πέντε πόντους.

Παράλληλα, στη σημερινή εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νίκη θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό. Έτσι, ενώ όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν έναν ή τρεις βαθμούς, η ομάδα του Βόλου δεν θα μπορεί να πράξει το ίδιο και απλά θα περιμένει τα αποτελέσματα που θα προκύψουν για να δει αν θα κρατήσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα ή θα βρεθεί λίγο πιο κάτω.

Η χειρότερη περίπτωση για τη Νίκη είναι να βρεθεί στην 4η θέση, κάτι που μπορεί να συμβεί αν ο Απόλλων Σμύρνης πάρει το «διπλό» στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου. Επίσης μπορεί να αποκτήσει και συγκατοίκους στους 32 βαθμούς, είτε τη Λάρισα, είτε τον Ηρακλή, εφόσον αυτές οι ομάδες κερδίσουν τους δικούς τους αντιπάλους, που είναι αντίστοιχα η Δόξα Δράμας και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Τέλος, κανείς στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο δεν επιθυμεί οι Εργοτέλης και Ηρακλής Ψαχνών να πάρουν βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με τον Θρασύβουλο και την Παναχαϊκή για να μην αυξήσουν τη διαφορά από τη Νίκη που αυτή τη στιγμή είναι στους πέντε και δύο βαθμούς αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης δεν προπονήθηκαν μια και ο τεχνικός Στέλιος Μανωλάς τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν. Όντως οι «κυανόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις …μπαταρίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας, αφού θα ακολουθήσουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και θα είναι αναγκασμένοι να δίνουν παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο αρχίζει σήμερα με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού. Το συγκεκριμένο ματς ασφαλώς και είναι καθοριστικής σημασίας με τη Νίκη να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει με χαμόγελα τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο της φετινής Football League.

Σίγουρα η αποστολή των «κυανολεύκων» απέναντι στον πρωτοπόρο δεν θα είναι εύκολη. Όμως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνδιού εφόσον αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Αν η απόδοσή τους είναι εφάμιλλη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τη Δόξα τότε ασφαλώς και μπορούν να επιστρέψουν στη βάση τους με βαθμό ή βαθμούς.

Ο κ. Μανωλάς δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής τους Φλίγκο και Πουρτουλίδη διότι συμπλήρωσαν κάρτες και θα πρέπει να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής. Ωστόσο, η Νίκη έχει το κατάλληλο έμψυχο υλικό για να αναπληρωθούν τα κενά των δύο παικτών.

Σημειώνεται ότι ο εκτός έδρας αγώνας της Νίκης με τον Εργοτέλη θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE TV, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Football League-Football League 2. 

 

Ξανά σε απολογία

η ΠΑΕ Νίκη

Μία μόλις ημέρα μετά την απαλλαγή της από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ΠΑΕ Νίκη ξανακλήθηκε σε απολογία από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2.

Συγκεκριμένα θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη και ώρα 10.30 το πρωί διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχουν παραβιαστεί τα άρθρα 1, 2,  3, 4,  5, 6, 12,  13, 14, 15, 16, 25, 30  και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα στον εντός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή που διεξήχθη στις 20 Ιανουαρίου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το