Photo Gallery, Τοπικά

Ξένο σώμα στη ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας ο Π. Μουτσινάς

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνεδρίαση της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας όπου συμμετείχε και ο βουλευτής κ. Πάρις Μουτσινάς

 

Η τοπική οργάνωση της ΔΗΜΑΡ θεωρεί «ξένο σώμα» το βουλευτή κ. Πάρι Μουτσινά, μετά την καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του προϋπολογισμού, ενώ θα ζητήσει από τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη να λάβει επιτέλους οριστικές αποφάσεις.

Ο βουλευτής που έχει κόψει δεσμούς με την οργάνωση από την ημέρα της εκλογής του, δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα αποδοχής από τη Νομαρχιακή, η οποία συνεδρίασε χθες.

Η στάση του βουλευτή αποδοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά χθες και εκτιμήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η συμμετοχή του κ. Μουτσινά στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ αποτελούσε «ένα σχέδιο από την πλευρά του, ώστε να αποχωρήσει μετά τη διασφάλιση της εκλογής του για άλλους κομματικούς μηχανισμούς». Μέλη της οργάνωσης τόνισαν χθες ότι εφόσον επικαλείται συνεχώς τη συνείδησή του για να αποκομίζει οφέλη με την καταψήφιση των μέτρων θα πρέπει συνειδησιακά να δώσει πίσω και την έδρα του στο κόμμα που τον εξέλεξε και το οποίο τον αποδοκιμάζει.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, στην οποία θα γίνεται ειδική αναφορά στο όλο θέμα,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι δεν προβλέπονται προς το παρόν διαγραφές από το Φώτη Κουβέλη δεν σημαίνει ότι ο βουλευτής δεν θα αποδοκιμαστεί δημόσια διότι παρέκκλινε της κεντρικής γραμμής του κόμματος. Ο Πάρις Μουτσινάς δέχεται όπως και ο Οδυσσέας Βουδούρης πιέσεις να παραδώσουν τις έδρες τους και η τοπική οργάνωση του κόμματος κάνει λόγο για απαράδεκτη ηθικά και πολιτικά στάση αν δεν συμβεί αυτό.

Ο κ. Μουτσινάς  χθες μιλώντας στη μεσημεριανή εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» και το Σωτήρη Πολύζο δεν φάνηκε διατεθειμένος να παραιτηθεί και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να καταψηφίσει τα μέτρα και τον προϋπολογισμό. Άφησε μάλιστα αιχμές για τη στάση του κόμματος τονίζοντας με νόημα ότι «ο ίδιος συνεχίζει να πρεσβεύει και να εκφράζει όσα η ΔΗΜΑΡ είχε επαγγελθεί προεκλογικά, αλλά και στην προγραμματική συμφωνία μεταξύ των τριών εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης».

Στον αντίποδα αυτών ο γραμματέας της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ στη Μαγνησία Παντελής Μαστρογιάννης,  αλλά και άλλα στελέχη όπως η Εύη Δεληπέτρου αποδοκίμασαν δημοσίως το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ για την επιλογή του να γυρίσει την πλάτη στις σαφείς πολιτικές επιλογές του κόμματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μουτσινάς παρέστη στη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ, όπου ανέλυσε τις απόψεις του.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το