Photo Gallery, Αθλητικό Παρασκήνιο, Αθλητισμός

Ντύνεται Ευρωπαίος, πάει για ρεκόρ

ΕΝ μέσω των χθεσινών εξελίξεων στην ΕΠΟ, δυστυχώς, πέρασε σε δεύτερη μοίρα ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού Β. με την Ντιφερντάνζ στις 9μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές καλούνται σήμερα να «κλείσουν» για μια ακόμη φορά τα’ αυτιά τους για να οδηγήσουν τον Βόλο και τον Ολυμπιακό σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ. Τη στιγμή λοιπόν που η ομάδα της πόλης μας, σφραγίσει την πρόκριση, θα γίνει η μοναδική ελληνική ομάδα που θα έχει καταφέρει να προκριθεί σε δύο συνεχόμενους γύρους στην πρώτη χρονιά συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κοντά της και ο υπέροχος κόσμος της που χθες (φωτό) έδωσε βροντερό «παρών» έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα. Ό,τι και ν’ αποφασίσουν η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ, αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο γήπεδο, δεν πρόκειται να το αλλάξει κανείς.

Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα το βράδυ θα πρέπει να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όλοι να δώσουμε το «παρών», στέλνοντας μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη πως ο Βόλος δεν αποτελεί εξιλαστήριο θύμα κανενός. Όλοι θέλουμε να καθαρίσει «η κόπρος του Αυγείου» από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι όμως επιλεκτικά, να θυσιαστεί ο Βόλος και οι «μεγαλοκαρχαρίες» να συνεχίσουν να το κατασπαράσσουν με τη σύμφωνη γνώμη αυτών που το διοικούν. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν σήμερα οδηγούν στις 9μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

 

Τρεις ατάκες

με το …καλημέρα

ΜΕ το που μπήκε ο Αχιλλέας Μπέος χθες στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Ενστάσεων της ΕΠΟ είδε τους καφέδες και τα κουλουράκια που ήταν εκεί και αναρωτήθηκε… Τι είναι αυτοί οι καφέδες και τα κουλουράκια; Κηδεία έχουμε σήμερα; Όταν μάλιστα πήγε να πιει καφέ ο κ. Κούγιας, απευθυνόμενος στους υπολοίπους είπε: «Σ’ αυτόν βάλτε ποντικοφάρμακο…», ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Επιτροπής, αναρωτήθηκε αν χθες ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Οντένσε έπαιζε πόλο.

Η μόνη εφημερίδα

ΤΟ μόνο έντυπο μέσο της πόλης μας που είχε εκπρόσωπό του στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ήταν η «Θεσσαλία», αφού την πεντάωρη συνεδρίαση παρακολούθησε ο συντάκτης της Γιώργος Πέγιος.

Η «Θ» πάντα κοντά στα γεγονότα, συμπαρίσταται έμπρακτα στην προσπάθεια για δικαίωση του Ολυμπιακού Β.

 

Μάρτυρες υπεράσπισης

οι ποδοσφαιριστές

ΜΑΡΤΥΡΕΣ υπεράσπισης του Ολυμπιακού στη χθεσινή διαδικασία ήταν οι ποδοσφαιριστές Σολάκης, Ρόκας, Ζαραδούκας, και ο παλιός ποδοσφαιριστής  της ομάδας Θέμης Γουσούλης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Άλβαρεζ. Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού πρόλαβαν να επιστρέψουν εγκαίρως για να λάβουν μέρος στη χθεσινή προπόνηση.

Μάρτυρες κατηγορίας, ήταν ο κ. Κούγιας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Ηλιόπουλος. Πάντως, ο κ. Ηλιόπουλος με τα λεγόμενά του, μάλλον σε μάρτυρα υπεράσπισης έμοιαζε περισσότερο.

 

Συγκινητική η παρουσία

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ πράγματι ήταν η παρουσία 1500 Βολιωτών φιλάθλων χθες έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνιούν και να φωνάζουν υπέρ του Ολυμπιακού Β., θέλοντας να βοηθήσουν με τις δικές τους δυνάμεις στην άρση της αδικίας.

 

Γλίτωσαν τα χειρότερα

ΕΥΤΥΧΩΣ γλίτωσαν τα χειρότερα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Β. που δέχτηκαν χθες στο Γουδί την επίθεση ανεγκέφαλων «οπαδών», μάλλον του Παναθηναϊκού. Τελικά έγιναν τέσσερις συλλήψεις, ενώ είχαμε και δύο τραυματισμούς.

 

Παρούσες και οι ακαδημίες

ΠΕΝΗΝΤΑ μικροί αθλητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού Β. μαζί με τους γονείς τους έδωσαν χθες το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ, θέλοντας κι αυτοί με την παρουσία τους να συμπαρασταθούν στις δύσκολες στιγμές που περνά η βολιώτικη ομάδα. Παρόντες ήταν και οι αθλητές των ομάδων Κ20 και Κ17 μαζί με όλο το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Β. με επικεφαλής τον Νίκο Τσεκούρα. Στην Αθήνα ταξίδεψαν οι Σταματίου, Τασσιόπουλος, Πετσιμέρης, Γιαννούτσος, Μάνδαλος, Μακρής και Αγασιώτης.

 

Από τα διόδια Σχηματαρίου

ΑΠΟ τα διόδια Σχηματαρίου μέχρι και τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί συνόδευσαν τα ΜΑΤ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β. Μάλιστα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης της βολιώτικης ομάδας.

 

Παρόντα και πολιτικά πρόσωπα

ΤΟ «παρών» στη χθεσινή «μάχη» του Ολυμπιακού Β. στα γραφεία της ΕΠΟ, έδωσαν και αρκετά πολιτικά πρόσωπα της περιοχής. Παρόντες ήταν οι αντιπεριφεριάρχες Δημήτρης Αλεξόπουλος και Αργύρης Κοπάνας, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Γκουντέλιας και Νίκος Στόικος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος Παπατόλιας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, Γιώργος Κίτσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Χαλκιάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης κ.α

Επίσης, στην Αθήνα ταξίδευσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ-Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Τάσος Μπατζιάκας και ο βετεράνος άσος Τάκης Συνετόπουλος.

Διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  με καλούς ρυθμούς οι δηλώσεις συμμετοχών των εθελοντών για συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων αδρών που θα γίνει 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στα κλειστά κολυμβητήρια Βόλου και Ν. Ιωνίας με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων ομάδων απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το Βόλο και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχή διεξαγωγή του.

Επικεφαλής των εθελοντών έχουν τεθεί ο διεθνούς φήμης Αγριώτης αθλητής Νίκος Μαγγίτσης, και ο καθηγητής φυσικής αγωγής Παναγιώτης Παπαρίζος, ενώ το όλο εγχείρημα συντονίζει ο έμπειρος στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων, διευθυντής του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας, Αλέκος Μεταφτσής.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών, βρίσκεται πλέον προ των πυλών. Σήμερα μάλιστα ο Δήμαρχος Βόλου και τα στελέχη της διοργάνωσης, δίνουν συνέντευξη Τύπου στις 12.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το