Αθλητισμός

Ντελίριο ενθουσιασμού στην «πρώτη» της Νίκης

 

Τελέστηκε χθες ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος (φωτό Π. Γιάνναρος)

 

Ενώ υπέγραψε ο Πουλάκος και ανανέωσαν οι Πετράς, Στουρνάρας και Μπουσινάκης

 

Ντελίριο ενθουσιασμού επικράτησε στην πρώτη συγκέντρωση της Νίκης, καθώς οι φίλαθλοι έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» στο «Παντελής Μαγουλάς». Υπέγραψε χθες ο Γιώργος Πουλάκος, ενώ οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση των Ζοσεΐρ Φλορένσιο και Γιάννη Λουκίνα. Ανανέωσαν οι Πετράς, Στουρνάρας και Μπουσινάκης.

 

Ο κόσμος έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της Νίκης. Οι φίλαθλοι γέμισαν την σκεπαστή κερκίδα, ενώ κόσμος υπήρχε και στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου, που συγκεντρώθηκε για να αποθεώσει τον Αλέξη Αλεξίου και τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας. Οι οπαδοί είχαν νωρίτερα συγκεντρωθεί στο «Volos Palace» για την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή, ενώ στη συνέχεια αρκετοί από αυτούς έκαναν πορεία διασχίζοντας τις οδούς Ιάσονος, Καρτάλη, Δημητριάδος, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Ν. Ιωνία και συγκεντρώθηκαν έξω από το «Παντελής Μαγουλάς».

Όσο περνούσε η ώρα οι φίλοι της Νίκης -κάθε ηλικίας- γίνονταν ολοένα και περισσότεροι, ενώ τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν. Με το που έκαναν την εμφάνισή τους τεχνική ηγεσία και παίκτες, οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα, ανέμιζαν σημαίες και κασκόλ και φώναζαν διαρκώς υπέρ της ομάδας τους. Το ίδιο επαναλήφθηκε μόλις τελείωσε ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον πατέρα Απόστολο, όπου επίσης το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας Γιάννης Καουνάς, τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Δαλούκας, ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου και ο γυμναστής Χρήστος Παπαϊωάννου.

Από πλευράς παικτών παρόντες ήταν οι Παναγιώτης Πετράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Φώτης Τάσσος, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Αγριόδημος, Σπύρος Ζάγκας, Άγγελος Αργύρης, Γιάννης Ζαχαράκης, Αντώνης Βλάχος, Χρήστος Ζαρίφης, Κώστας Κυπτίου, Περικλής Μπουσινάκης, Χρήστος Χολέβας, Ανδρέας Τσεκούρας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Γιώργος Παραλίκης, Ηλίας Βούρας, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Ψωμιάδης, Παύλος Βαγγέλη, Αλέξανδρος Παπατζίκος, Παντελής Ριζογιάννης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Σέρχιο Αμπντουραχμάνι, Γιώργος Πουλάκος, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Ανδρέας-Αρθούρ Μκρτσιάν, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Απόστολος Κεφαλάς, καθώς και ο Βούλγαρος επιθετικός Καπτίεφ, που είναι υπό δοκιμή. Από τους παραπάνω δεν έχουν υπογράψει όλοι και η επιλογή θα γίνει από τον κ. Αλεξίου.

 

Απέκτησε Πουλάκο

Υπέγραψε χθες στη Νίκη ο Γιώργος Πουλάκος. Είναι 28 ετών σέντερ φορ και έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Καλαμάτα, Θρασύβουλο και Πιερικό. Επίσης σήμερα είναι πιθανό να υπογράψει και ο Ανδρέας-Αρθούρ Μκρτσιάν.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» κινούνται και γι’ άλλον επιθετικό. Ο λόγος για τον Ζοσεΐρ Φλορένσιο, που έχει εντυπωσιάσει την τελευταία διετία στην Ελλάδα με τα χρώματα της Πρέβεζας και του Εθνικού Φιλιππιάδας. Είναι Βραζιλιάνος 24 ετών και την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο αποτελεί στόχο πολλών ομάδων και η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη.

Επίσης στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιάννης Λουκίνας. Γεννήθηκε στις 20/9/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια έπαιξε σε Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ και Καλλονή με την οποία πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι μεσοεπιθετικός και έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Νέων.

Στα θετικά της χθεσινής ημέρας ήταν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Πετρά, Μπουσινάκη και Στουρνάρα. Αντίθετα σε εκκρεμότητα παραμένουν οι υποθέσεις των Βλάχου, Γραμματικόπουλου, Χρυσοχοΐδη και Τάσσου. Τέλος, το πιθανότερο την ερχόμενη Δευτέρα οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το