Photo Gallery, Αθλητισμός

Ντέρμπι από τη …Δ’ Εθνική

Αύριο θα κοντραριστούν Γ.Σ. Αλμυρού και Πύρασος για την Α’ ΕΠΣΘ 

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Στην Α’ κατηγορία ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Πύρασο, ενώ από τη Β’ τοπική μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει η αναμέτρηση της Αγχιάλου με τον Άνθιμο Γαζή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πολύ νωρίς, μόλις την 2η αγωνιστική, θα συγκρουστούν για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ οι δύο ομάδες που πέρυσι εκπροσωπούσαν τη Μαγνησία στη Δ’ Εθνική. Ο λόγος για τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Πύρασο που θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» αύριο στις 5 το απόγευμα στον Αλμυρό. Τόσο, οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και όπως είναι λογικό θα παλέψουν σκληρά για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα οι Αλμυριώτες θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη, αφού την περασμένη εβδομάδα έφεραν ισοπαλία με τον Θησέα στα Κάτω Λεχώνια, ενώ οι Αγχιαλίτες θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, προερχόμενοι από το «τρίποντο» κόντρα στον Μαγνησιακό.

Πάντως, η αυλαία της 2ης ημέρας ανοίγει σήμερα Σάββατο με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων. Η Α.Ε. Διμηνίου μετά το ευρύ 5-1 επί του Πανιωνίου, θα υποδεχθεί μία ακόμη νεοφώτιστη ομάδα και συγκεκριμένα τον Άρη Μελισσατίκων, ενώ οι Σαρακηνός και Δήμητρα θα κοντραριστούν στο γήπεδο του πρώτου με στόχο το «δύο στα δύο».

Ο Μαγνησιακός είναι το θεωρητικό φαβορί απέναντι στην Ακρόπολη, αλλά θα πρέπει να μην την υποτιμήσει δεδομένου ότι οι Σεσκλιώτες δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επίσης ο Θησέας θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι έδρας έχοντας αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο, ενώ Εθνικός και Αίας Σούρπης θα «μονομαχήσουν» στη Γατζέα με στόχο τους πρώτους τους βαθμούς.

Αύριο, Κυριακή θα γίνουν άλλα δύο ματς, εκτός αυτού ανάμεσα στον ΓΣΑ και τον Πύρασο. Στην Αγία Παρασκευή η ομώνυμη ομάδα θα αναμετρηθεί με τη φιλόδοξη και ενισχυμένη Σκιάθο, ενώ στη Γατζέα η Α.Ε. 2002 θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. 

Στη Β’ ΕΠΣΘ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σημερινός αγώνας του Α.Σ. «Αγχίαλος» με τον Άνθιμο Γαζή. Και αυτό γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Οι Αγχιαλίτες πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Μικροθηβών, ενώ το πηλιορείτικο συγκρότημα «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα τους Νέους Αθλητές Νίκης.

Οι τελευταίοι δοκιμάζονται το απόγευμα στην έδρα της Δάφνης και σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο μια και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων δείχνει να βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Μάλιστα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα συντρίβοντας με 6-1 τον Τοξότη. Επίσης σήμερα η Μακρινίτσα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Κροκίου, ο Άθλος Αλμυρού τον Αστέρα Ριζομύλου και ο Απόλλων Καναλίων τις Μικροθήβες. Τέλος, αύριο Κυριακή το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Ηρακλής Βόλου-Διαγόρας Στεφανοβικείου, Ιωλκός-Δημητριάς και Πηλέας-Τοξότης.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των αγώνων του σαββατοκύριακου και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο

Γηπ. Κ. Λεχωνίων, 17.00, Θησέας-Πρωτεσίλαος: Καπέσιος, Καλατζής, Αθηναίος.

Διμηνίου, 17.00, Α.Ε. Διμηνίου-Άρης: Ρούσης, Ζήσιος, Γκουγκινούδης (παρ. Παπακλωνάρης).

Ι.Μ. Δημητριάδος, 17.00, Μαγνησιακός-Ακρόπολη: Τριάντος, Τσάγγαρης, Παπαπορφυρίου (παρ. Μούντανος).

Σαρακηνού, 17.00, Σαρακηνός-Δήμητρα: Δ. Κρητικός, Γιάννης, Π. Σακκάς (παρ. Βράκας).

Γατζέας, 17.00, Εθνικός-Αίας Σ.: Δαλούκας, Δημητράκης, Τσαμαδιάς (παρ. Κουζάκης).

Κυριακή

Γατζέας, 11.00, Α.Ε. 2002-Πανιώνιος: Θεοχάρης, Σφυρής, Καρακίτσος.

Αγίας Παρασκευής, 11.30, Αγία Παρασκευή-Σκιάθος: Σκουλάς, Πετρόπουλος, Τασιόπουλος (παρ. Παγωνόπουλος). 

Αλμυρού, 17.00, Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος: Χαλβατζάκος, Κόκκαλης, Γόργορης (παρ. Κωνσταντέλος).

Β’ ΕΠΣΘ

Σάββατο

Πορταριάς, 17.00, Μακρινίτσα-Απόλλων Κρ.: Τρυφωνίδης, Μπέλου, Τριανταφύλλου.

Μικροθηβών, 17.00, Άθλος-Αστέρας Ριζ.: Παλιούρας, Νικόπουλος, Δ. Σακκάς.

Νεάπολης, 17.00, Δάφνη-Ν.Α. Νίκης: Ματσούκας, Αναστασίου, Σαρακατσάνος (παρ. Ρούσης).

Κερασιάς, 17.00, Απόλλων Καν.-Μικροθήβες: Δημητριάδης, Κατσαρός, Παπαχρήστος (παρ. Κουσκουρίδας).

Αγχιάλου, 17.00, Αγχίαλος-Ανθ. Γαζής: Βλάχος, Τσιάς, Βαζούρας.

Κυριακή

Ι.Μ. Δημητριάδος, 11.00, Ηρακλής Β.-Διαγόρας: Τσακούμης, Δάβιος, Παπαδημητρόπουλος.

Άλλης Μεριάς, 17.00, Ιωλκός-Δημητριάς: Κουρσοβίτης, Γαβριτόπουλος, Κωστόπουλος.  

Ι.Μ. Δημητριάδος, 17.00, Πηλέας-Τοξότης: Κουσκούνη, Κουβάτα, Κουρή.

Πρόσκληση μικτής 

Νέων ΕΠΣΘ  

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.30 προσκαλούνται 31 ποδοσφαιριστές στο Πανθεσσαλικό στάδιο για προπόνηση με τη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Αυτοί είναι οι εξής: 

Σιώμος, Μάστορας, Γαρυφάλλου, Μπουργάνης (Θησέας), Ευσταθίου (Σκιάθος), Κλουκουτάρας, Φάτσης (Γ.Σ. Αλμυρού), Σαρδέλας, Π. Κόντος, Α. Κόντος (Α.Ε. Διμηνίου), Μαλλιαρός, Αδάμος (Αγία Παρασκευή), Σταματίου (Εθνικός), Παρασκευόπουλος, Δράγνες, Σαματάς (Πύρασος), Μπακαλέξης, Γαλατσίδας (Δήμητρα), Στρούγγης (Δάφνη), Χαλιμούρδας (Δόξα), Μπατσκίνης, Κεφαλάς, Ράπτης, Τσιαμπασλής (Ν.Α. Νίκης), Κοτσέλος (Αγχίαλος), Αβραάμ Μαρούφ (Αετός), Βαζούκης (Απόλλων Καναλίων), Κομιανός, Λιθαδιώτης (Σαρακηνός), Καρακίτσος, Παπαϊωάννου (Μαγνησιακός).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το